132

Умник

преди 4 години

Тъй ли бе докторе ?!А пари ?

131

SS

преди 4 години

Дори и безплатно да ми предлагат - на БГ морето - никога !!!

130

Кунчев,

преди 4 години

Хем говорите, че не се знае кога ще отмените извънредното положение, хем да мислим за почивки през юли! Заразата не е като да я отрежеш с нож! До 13.5. я има, след това - не! Започвайте да обмисляте лека-полека, още отсега, да намалявате забраните, да започне някакъв социален живот, за да може по-леко да се премине през заразяването (защото такова ще има) след отмяна на извънредното положение... За да можем да ходим на почивка през юли, както ни съветвате!!!

129

Я па я..!

преди 4 години

За коя година става въпрос ?

128

retro

преди 4 години

Почивка САМО в Турция!

127

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

""Д-р Кунчев съветва: Не отменяйте почивките за юли и август""Защо да не ги отменят, за да може там да се заразят.в угода на хотелиерите и концесионерите, да бъдат наблъскани на плажа като сардели в консервна кутия.Ако ходят на почивка да е в Гърция,там плажовете са безкрайни и най-близкият съсед е поне на 10 метра разстояние

126

септември

преди 4 години

Д-р Радева ми е забранила да пия вода!

125

българин

преди 4 години

Чудесно! Според експерти от САЩ там над 90% от населението никога не е било в контакт с новия коронавирус. Което означава, че на практика няма изграден имунитет.И пак опираме до бързите тестове, предлагани от д-р Мангъров.Върти, сучи, пак до тях опираме. В Банско вече ги тестват масово.И правилно. От тестовете на 1000 български полицаи се оказва, че само 9 имат изградени антитела. Което е под 1%. И ако за цяла България е същата картинка, очаквайте втора вълна, трета вълна и т.н.

124

Това не е грип

преди 4 години

Вие имате ли ум в главата, за да разсъждавате и можете ли да пишете, та да изложите някаква програма, която сте решили да изпълнявате, и сроковете, дори и очаквани такива, за силно намаляване на вирусната болест и преминаване към що годе нормална обстановка? Как така ще препоръчате ходене на море през юли-август? Представяте ли си да се струпат десетки хиляди хора на черноморския бряг, в това число и неизлекувани или преносители на вирус? За два месеци болестта ще пламне ище се разрастне....

123

Чоко

преди 4 години

Най-сетне едно обнадеждаващо изказване. Така или иначе този вирус ще се покрие през лятото за да се завърне отново през октомври. Така или иначе 70% от населението трябва да го прекара , за да се изгради колективен имунитет. Снишаването не е вариант за по-дълъг период , защото не виждам как можем да затваряме Държавата всяка зима . Сигурен съм, че преболедувалите го в България са поне 500 000 .

122

Анонимен

преди 4 години

Почивката е сега,за август ще трябва заем.

121

пари няма!

преди 4 години

До АнонименДействайте!

120

мижи да те лъже

преди 4 години

До ХохоСветовната конспирация на ционистите н действие

119

Анонимен

преди 4 години

Ще почиваме ако имаме пари....

118

Анонимен

преди 4 години

Значи от "доказани случаи на ковид" рязко ще превключат на "многобройни хронични и съпътстващи заболявания".

117

Анонимен

преди 4 години

До ХохоБалона на инфлацията го надува точно обикновения трудов народ, защото тегли все повече заеми които щедро му се предоставят от богатите.

116

Хохо

преди 4 години

Големите играчи - ФЕД, ЕЦБ и Английската банка, използваха този грип, за да имат повод да напечатат отново няколко трилиона долари, евра и паунди и да продължават да надуват балона на инфлацията. Поредното ограбване на обикновения трудов народ. Интересно, кой стои зад цялото това упражнение, наречено ''коронавирус''.

115

Хохо

преди 4 години

Вече стана ясно , че така наречената ''пандемия'', е един грип, който взе да отминава. Сега се чудят как да натаманят цифрите, да удължават кризата.

114

Ти

преди 4 години

От къде знаеш.

113

мак

преди 4 години

Горещо ни препоръчва да спасим туризма, дори ни хвали, че сме дисциплинирани. Май искат по-рано да отменят извънредното, не защото има основание, а защото едни хора са останали без огромните си заплати. А сравнението с други държави е нелепо, като се има предвид брой населението.