22

.

преди 4 години

Българина иска да му е безплатно! Няма такова нещо. Върнете платеното паркиране! Който няма пари за апартамент в широкият център и за стикер, да си паркира в Обеля! А ако иска да не се заразява и е баровец, да не се вози в градски транспорт - ей му ги на бакшишите от квартала!

21

Анонимен

преди 4 години

За две седмици отчитат загуба от 6 мил. Това са 140 мил на годишна база. И после твърдят, че едва покривали разходите за поддръжка ва зоната !?!?!?Какво стана с делото срещу бившия шеф на ЦГМ, който го беше направил частно-мутренска фирма????

20

До Куртнера

преди 4 години

Ужасяава ме простотията и самочувстивто на ващето поколение. Седни си на зад ника. Направихте хората на луди !

19

Коментатор

преди 4 години

Искам да кажа, че повечето зони за паркиране са полу празни. Не знам в коя София живеете. Говоря за идеален център. Градския транспорт е празен. Едва тази седмица има малко повече трафик - пак е добре. Естествено има селяци с бмв-та и т.н. Кризата сега ще ги оправи. Бъдете здрави и си живей те живота.

18

Анонимен

преди 4 години

Всичките ергени от МВРО са като кондуктори от градския транспорт - искат само пари и глоби

17

Анонимен

преди 4 години

Мошеници!Дотрябваха ли ви вече парички?Хич не ви се пуска аванта на гражданите!

16

АБВ

преди 4 години

Тия от ВМРО май ще се окажат голяма фурнаджийска лопата! Има коли, защото хората отиват на работа с колите си за да се предпазят от заразяване в градския транспорт. А що се отнася до наглеците, които спират като араби в пустиня, КАТ къде е? Не е ли КАТ службата, която отговаря за спазването и прилагането на ЗДП? Паркирането е безплатно, но ЗДП не е отменен!

15

Стар Софиянец

преди 4 години

Живея в центъра на София и трафикът е намалял няколко пъти, както по двупосочните улуци и булеварди, така и по малките еднопосочни улички. Този от ВМРО лъже. Паркирането - ами естествено, че ще има повече коли. Много хора отиват на работа с колите си, за да не пътуват с градския транспорт. Нали това беше целта? Служебният абонамент е прахосване на паркоместа и преди, но особено сега.

14

Анонимен

преди 4 години

Нестига че дебел ами и злобен и завистлив.Все в чуждата купичка гледа ама там вече няма нищо.

13

Анонимен

преди 4 години

Това е една от мерките в борбата с корона вируса. И това ако са патриоти, измърсиха хубавата българска дума.

12

Pf

преди 4 години

Нещастниц.,толкова години печелите от тези зони милиони и един подземен паркинг не построихте в натоварените участъци с тези пари.

11

Анонимен

преди 4 години

Карлос Контрера, Александър Сиди - все красиви имена на български патриоти.

10

Анонимен

преди 4 години

Нормално да има коли. Градския транспорт е празен, което е нормално - той е развъдник на болестта (особенно метрото). И аз ходя с кола на работа. Нека да е безплатно, а не да ни принуждават да се тъпчем в градския транспорт.

9

Анонимен

преди 4 години

Нека остане безплатно, обаче всички паркирали в нарушение на тротоари, крастовища, в градинки, да бъдат яко глобявани. 300 кинта първа глоба, 1000втора и да няма ама аз само за малко, 2-ра редица и т.н. След 2 месеца ще искат да се върне платеното. Ама да се научат, че безплатното е гадно.

8

Анонимен

преди 4 години

това МВРО само около кинтите се овърта, много алчни ейй

7

Анонимен

преди 4 години

Или защото фирмите, подържащи зоните са хранилки на ВМРО, кое от двете?

6

Анонимен

преди 4 години

Добре си е коронката, вече свикнах, даже си ми харесва анархията.

5

Анонимен

преди 4 години

От партията на шкембе-войвода нощо свястно не е излязло.

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя Контрера плаща ли си за паркомясто и какво предлага всички да се набутаме като сардини в градския транспорт ли? Иначе парковете и градинките е забранено да се ходи.

3

хахахаха

преди 4 години

платилите служебен...