10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Член на борда на дирикторите си, ама на кварталната кръчма. Само като прочетох изказването, че по твоите си мерки и теглилки това струва 150к си ме ясен. Без да си прочел изискванията към прогламният продукт, платформа и г.н не ми давай оценки. А относно колко са добри или лоши в ТУ не се притеснявай. И това, че някой ти мяка или не ти е проблем си ми ясен. Комплексарче, което си търси внимание. И я кажи коя е тази софтуерна фирма с борд на диркторите. Директор по чистотата.

9

Анонимен

преди 4 години

Сега да поставят няколко сфери и да теглят кое дело, при кой съдя ще отива. Ако и това им е трудно, да викнат спецове в тотото ;)

8

Анонимен

преди 4 години

След като са спестили толкова от разработката, трябвало е за 10 бона да наемат някой да разбие кода. Ама явно нашата правосъдна система не иска и да чуе за Quality Assessment. Просто няма кой да ги тества.

7

до 4

преди 4 години

Подобен продукт, като този на НАП, би струвал няколко милиона с безупречно качество и за сигурността му да отговарят директно големи компании, т.е. да се прехвърли на 3ти лица. Най-сигурният начин. Работата е там, че в НАП няма пари да се назначи един сносен екип от 10 специалисти сумарно със 100 000лв. месечни заплати, а се назначават некадърни деца за по има няма 1000лв..

6

Анонимен

преди 4 години

Ъъъ, за тия неща не се пита ТУ с преподаватели и студенти, учещи материал стил 1960-та завода в Правец, а се пита някой нормален европейски университет. В най-краен случай някое говорещо на диалект студиентчи от ФМИ към СУ може да помогне или някой от НБУ, които обират наградите от всички олимпиади. Това го казвам като член на борда на директорите на IT Компания. Иначе такава система се прави за нула време, елементарна е. Ама за 12к няма да им се усмихна дори. По нашите стандарти струва 150к..

5

Анонимен

преди 4 години

е как защо, нали президентът Гешев си го каза - 10 000 евро за избор на състав, да няма да си развалят този доходен бизнес

4

Анонимен

преди 4 години

Цената не е нещо определящо, на НАП струва милиони, пък некви елементарни грешки видехме, че са допуснати. Няма нищо сложно да се направи софтуерен продукт с такава елементарна функционалност.Не е лошо да се задължат фирмите, които разработват такъв софт, да "отварят" кода.

3

Факт

преди 4 години

Защото ще лъснат престъпленията на "съдебната система"и огромните подкупи за който продадоха"законно"България на една шепа бандити и политици.

2

Ами

преди 4 години

Що не я хакнахте, професоре? Или не ви стигат силите да хакнете елементарна разработка за 12 хиляди лева.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

власта няма нужда от умни и учени а от неуки и прости за да ги манипулира на хората по лесно