36

Анонимен

преди 4 години

Чудех се кога ще чуем за Чък НорисТоя на снимката да не му е син?

35

рон бургунди

преди 4 години

Даренията в САЩ се приспадат в данъците......само да кажа. На БЕЗОС преди няколко години му върнаха данъци в размер на 120 млн долара. Айде със здраве)))

34

Анонимен

преди 4 години

Браво на пича!

33

Анонимен

преди 4 години

До ХхххА ти повече ли си направил от Меси дето не меси?

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Да бе. Тяхните милиарди.Данса копали на къра за тея милиарди.

31

Анонимен

преди 4 години

Бай *** казва, че вирусът не е опасен, така, че тия са си хвърлили милиардите на вятъра..

30

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 29А кой ти е казал че животът се измерва с пари....днес те има утре те няма...и какво е направил Меси дето не меси...рита една *** топка...дори не създава нещо градивно или ...с две думи ритнитопковец...тая криза дойде точно на място ей за такива ритнитопоковци...а ов.ца е ***.йка ти...

29

Анонимен

преди 4 години

До До 1Не земятата,главата ти е плоска на теб. И за много умен се имаш при това,***.

28

Анонимен

преди 4 години

19-ти Това с Меси ме заинтригува наистина и плювачите му заради тоя жест от 1 милион евро.Ако се замислят тези утайчици, ще разберат че това дарение от 1 милион евро от Меси не могат да го съберат под вид на доход за целия си живот, без даже да харчат от него, а само да го трупат . 12 месеца по 2000 лева заплата-24 000 лева. 10 години..240 бона. Колко години ще работиш в мизерния си живот? 30 години максимум. 3 по 240???800 бона не можете да съберете без даже да ги харчите! Разбрахте ли, ОВЦЕ?

27

Юдейчето и

преди 4 години

китайската му шефка - само 25 000, стисната работа!

26

Анонимен

преди 4 години

След като преодолеем пандемията, средствата ще бъдат насочени към здравеопазването и образованието за момичета-За малко да кажа браво, но естествено Дорси ще направи нещо либерално и феминистко. Да си гледа смотания тиутър и да цензурира дясно мислещи хора.

25

Анонимен

преди 4 години

Нашите американски братя отново ще спасят света!Този път от гадните китайски комунисти.

24

Анонимен

преди 4 години

Всичките тези кампании са финансови пирамиди - даваш едни пари които директно потъват в джобовете на НПО шаманите. Защо се нароиха толкова много НПО и благотворителни организации? Защото това е най-добрия бизнес днес - *** *** мятат пачки по сигнал. Този си прави безплатна реклама на неговата пирамида в която щял да вложи 1 млрд $? Блаженни са вярващите, жалко че нямат акъл.

23

До 17

преди 4 години

....докато хамериканците сътворят поредният лабораторен корона вирус.

22

aa

преди 4 години

като видя едни бради едни шапки една коса метър дълга. хубави млади хора се направили на маймуни

21

До Аха

преди 4 години

Ммм не си запознат нещо!Компания дарява на компания, нищо че СЕО-то е едно и също лице. То и в тази статия си го пише!!! 45% беше преди 10-тина години общоприетата средна такса по обслужване и управление на дарението, като за компанията дарител няма данъци!Вратичката се прави поголовно от всички в щатите!!!Прочети малко за Бил Гейтс и неговите дарителски компании!Прочети малко и за Българската Коледа!Чети и мисли!

20

Анонимен

преди 4 години

Тия ряпа да ядат, Бойко дарява 10 млрд от нашите пари на олигарси и мутри.

19

Анонимен

преди 4 години

до 16 Ти остави ...ами най- гнусното нещо беше преди дни когато Лионел Меси дари ЕДИН МИЛИОН ЕВРО 1 000 000 евро за болници в Барселона и родната му Аржентина и тук пак се намериха мършляци да кажат " Само толкова ли дал, бе?"

18

МНЕНИЕ

преди 4 години

Всички Даряват ???А Файда НЯМА - къде са Парите ???Няма Болници , Няма Защита , Има Трупове .Богатите Избягаха - Даряват като Пулев - ако Има Мач ще даря 2 ,5 милона Долара ??

17

Анонимен

преди 4 години

Не отричам, че това е жест но съществуват много други болести, за които също трябва да се намери лечение.Какво да кажем за Алцхаймер, деменция или както ние го наричаме склероза. А иначе даваме пари да излекуваме тази болест докато онези в Китай отново отвориха хранителните пазари и пак консумират диви екзотични жовотни. Въпрос на време е да се прехвърли някой нов щам или друг вирус от прилеп и отново ще има същата ако не по-лоша ситуация когато плъзне в целия свят.