24

дърт

преди 4 години

До АнонимеН 11И кое е великото на баща му? Може би това, че като професор по агрономия издаде една книга с "народни" рецепти, събирани по системата "Една жена каза на пазара", много откоито са опасни за хората!

23

дърт

преди 4 години

До Кармен Златарева 13При това потомствен!

22

Анонимен

преди 4 години

Купете си oxymeter - пъха се пръста в него и измерва количеството на кислорода в кръвта и пулса. Малка кутийка с екранче. Ако почне да ви спада процента на кислорода значи имате проблем с белия дроб. Тичайте веднага при лекаря. https://beurer/web/de/produkte/medical/ekg-und-pulsoximeter/pulsoximeter/

21

Анонимен

преди 4 години

Още един образ за майтап, като таткото.

20

Скептик

преди 4 години

Да сигурно много дрегери могат да се приспособят. Също помагат дихателни упражнения. Недостигът на кислород причинява кашлица. Ако има недостиг организмът си предупреждава.Дълбоки вдишвания и издишваня. Едно време лекарите как са диагностицирали с проста слушалка. Просто, евтино и ефикасно.

19

Анонимен

преди 4 години

Това доказва, че имаш дихателен проблем, а не дали имаш или нямаш коронавирус. 90% от хората, които са носители на COVID-19, нямат дихателни проблеми и ще дадат отрицателен резултат, а ще бъдат заразни за околните.

18

Анонимен

преди 4 години

Китайците криха доста дълго време, и в момента продължават да говорят че всичко е започнало края на декември, а всичко е започнало още през средата на ноември и вероятно около нова година вируса е пристигнал в европа с туристи от Китай, не случайно най-пострадалите страни в Европя са страни, които са популярни туристически дестинации сред туристите от далечния изток

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Точно така. Също ги обвиниха, че изкуствено раздухват повече заради спрат протестите в Хонг Конг. А сега ги обвиняват в обратното.

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапротив, в Китай открито бушуваше епдиемията поне 2 месеца, но никой не предприе нищо на запад. Западната пропаганда не спираше да бълва анти-китайска пропаганда пртоив строгите карантинни мерки, участието на военни и т.н., а "младежите" си правеха забавни колажчета("мемета") и смешки в интернет.

15

Анонимен

преди 4 години

Китайците едва ли са знаели това. Просто трябва да сме солидарни с основния икономически враг на господаря.

14

Пена

преди 4 години

всички искат да им духаме и да им кихаме .... а стига вече

13

Кармен Златарева

преди 4 години

Обикновен шарлатанин!!!

12

Компетентен

преди 4 години

За този тип уреди преди дни говори един лекар, има ги от години по магазините. Начинаещ гербер е Мермерски и няма спирка с номерата си.

11

АнонимеН

преди 4 години

БАЩА МУ Е ВЕЛИК А ТОЯ Е ДОКАЗАН ШАРЛАТАНИН!!!ИМА ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛУПОСТИ КОИТО ПРОДАВА ОТ КОИТО СЕ ЧУДИ КАК ДА ОБЕРЕ ПОВЕЧЕ ХОРА!

10

Казваш "Мермерс

преди 4 години

разбираш мошеник и шарлатан. В този случай не лъже безобразно, както се случва често, а само пробутва невинно нова версия на топлата вода. Как да не се възхитиш на наглостта му. Но не е единственият, който напира да облажи от дирижираната и старателно раздухвана паника за "пандемията". Брой нямат - като почнеш от финансовите спекуланти и правителствата и стигнеш до разни знахари и баячки.

9

АнонимеН

преди 4 години

ПРОЧЕТОХ СТАТИЯТА И МИ ЗВУЧИ КАТО ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА!!!МОЖЕ ДА СИ ГО ЗАВРЕ КЪДЕТО ИСКА ТОЗИ ТЕСТ ИЗМЕРВАЩ ВЪГЛЕРОДНИЯ ДИОКСИД ИЗДИШВАН!

8

ЯВЕРТ

преди 4 години

Методът не е ли сертифициран, то това ще е поредния тест, резултатът на който зависи примерно от фазата на Луната (или от размера на обувката на изследвания).

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да ви кажа само ,че и аз имам патент.За екологично изсушаване на сламата на покрива на клозета в двора.

6

Анонимен

преди 4 години

Устройството се нарича капнометър. Измислено е поне преди 50 години. Ползва се заедно с измерител на сатурацията (пулсоксиметър). Открива бронхопневминия, не показва причината за нея.Не давайте платформа на учени-еднодневки.

5

Анонимен

преди 4 години

От тая статия единственото смислено нещо беше последния абзац, който е 100% точен.