6

Juls

преди 4 години

Вижте сега, тази епидемия не трябва да се преборва просто така с някакво си масово лекарство, не и преди всички да бъдат ваксинирани. Всякакви подобни лекарства не са по план. Ей вижте скоро бай ви Гейтс каква хубава ваксина ще ви забърка, че след което и някое QR кодче ще ви татуира, та да се знае че сте минали по надлежният ред. Забравете за лекарства, 6 месеца тестване на вече тествано лекарство...ами нали разбирате че не е по план!!!

5

Скептик

преди 4 години

Кое е името на лекарството, де!

4

Анонимен

преди 4 години

Дозата за кон я делиш на 6 и си излекуван.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Същите, които не могат да четат, опират до лекарска помощ. И лишават някой от четящите от медицинска услуга.Казва се, да се седи и да се чака развитието на болестта. Комуто каквото е писано, това ще му се случи.Колкото повече някой "бие дъното", толкова по-загрижен е за личностното си оцеляване.Маргинално племе!

2

Анонимен

преди 4 години

А това лекарство се продава в сащ на таблетки срещу ***. За хора. Но там е одобрено от FDA и не е същото като пастата за коне която се продава у нас и която е токсична за хора.

1

Анонимен

преди 4 години

Те и с антифриз предозират.Аз не разбирам защо са тези кански усилия да се внушава страх? Нали на опаковката пише? Не предозирайте опасно *** било добре да подписват декларация,че са наясно с опасностите и ако им стане нещо сами са си виновни.Безмислени демонстрации колко са загрижени за здравето на някакви които не могат да разсъждават,не могат да четат и разбират елементарен текст.