7

Анонимен

преди 4 години

До baffffАбе ти *** ли си? Нали, ако с гласуване можеше да се сменя властта, самата власт щеше отдавна да е забранила гласуването. Не си ли чувал, че не е важен тоя дето гласува, а тоя, дето броил

6

Анонимен

преди 4 години

Още един мало.умник, койти смята, че народа сам избира управляващите. Стой си в чужбина и си вярвай, че не си предател.

5

baffff

преди 4 години

алоо #3, кой е родоотстъпник бре, ей, не може в нашите форуми да мине без плюене по българите в чужбина, маменцето ви.Има ли по-голям родоотстъпник от българите в БГ които повече от 10г слагат мутри да ги управляват. За това ли скачахме бе, на мястото на комунистите да сложите мутри, маменцето ви. Те затова сме далече и сме ви оставили да видите докъде ще стигнете с празните си кухи тикви. а нека е, пък си плюйте колко искате, i си режете клончето колко искате, малко му остана.

4

Пламен

преди 4 години

И ние ако вземем над 100 милиарда заеми няма да усетим криза. При тях кризата ще продължи дълго - поне докато връщат заемите.

3

Анонимен

преди 4 години

И какво, да не би да правят нещо по-различно от другите държави. Смешни сте като ни показвате разни родоотстъпници, да ми хвалят чуждите държави.

2

Българин

преди 4 години

Какви глупости . Австралийското първенство по футбол кога спря , преди беларуското ...

1

Бау

преди 4 години

Опитваме се да преписваме от другите. Което е хубаво. Да се учим от чуждите грешки. Така, че като кажете "много са глупави, как можаха да го измислят!". Не са те ... преписва се и са го мислили една камара по-умни от вас хора ...