25

Козела

преди 4 години

Моита Маруся е съштата порода на 3 години е и е кастрирана.

24

Анонимен

преди 4 години

Мачорът на снимката е СУПЕР СЛАДЪК КОТАРАК :)))

23

Анонимен

преди 4 години

До Панираннепременно!Но не за коронавирус, а за друг вид заболявания, неудобно е да споменаваме тук названията им.

22

Анонимен

преди 4 години

По-скоро бих си пийнала от чашка, която е облизана от котето ми, отколкото от такава, от която си е пийнала например сервитьорката. Щото котето е ваксинирано, пие си редовно противопаразитните, а за сервитьорката откъде да знам.

21

Анонимен

преди 4 години

Брех, не вярвах, че ще имам случай да сложа плюсче на Бау, ама на.

20

Fori

преди 4 години

Котката на Асандж.

19

Анонимен

преди 4 години

Нашият котарак е в къщи под домашна карантина още от малко бебенце.И винаги като го галя си мия ръцете след това.А други животни не пипам!

18

Gregory House, M.D.

преди 4 години

До: Паниран (номер 17)Ми освен да се тестваш за херпес, друго няма за какво.Но от това не се умира, тъй че, споко!Продължавай с домашните занимания.Надявам се и двамата с котето да сте заедно под карантина?

17

Чудя се

преди 4 години

Като си идем от короната,кои ще останат кучетата или котките!?

16

Анонимен

преди 4 години

Днес из Аязмото се разхождат животновъди с любимците си. Те влизат през главния вход покрай униформен общински служител, стоящ до служебен автомобил и обръщащ им гръб.

15

ВСИЧКИ

преди 4 години

котки и кучета,изоставени по улици, паркове, градинки , да се ЕВТАНАЗИРАТ!

14

Анонимен

преди 4 години

Мани котките, в САЩ заразиха тигри в зоопарк!

13

Една смешка

преди 4 години

До ГнусИмаме една съседка, която отглежда няколко котки, подбира ги все много красиви.Като цяло поддържа хигиена, слугува им. Но се е случвало да има по някой смърдящ котарак, който пи.ка.е навсякъде и тогава са ставали разправии.Веднъж се случи нещо много смешно. Няколко човека бяхме у тях да обсъждаме общ проблем, свързан с ремонт на сградата. Домакинята сервира кафе. Сложи и каничка с мляко и хоп, едно малко коте се качи на масата, навря муцунка в каничката и лакомо заблиза млякото.

12

Ей!!!

преди 4 години

Някой да не вземе да накиха или накашля кварталната котка, която е любимка на всички ни!Дявол ще ви вземе, ако ни разболеете писанката!

11

D

преди 4 години

Сега започва и популацията на плъхове мишки *** а знаем че и те разнасят вирус ако ги няма котките кой ще ни пази Кучета също гонят твари и крадци

10

D

преди 4 години

По принцип трябва да се мият ръцете след като се пипа котка и куче и не трябва да ни облизват а само сега Домашна котка е тази която не излиза нито на улица нито на двор и там няма от какво да ни е страхНе всявайте такъв страх да не почнат да ги тровят

9

кит кст

преди 4 години

поне 4 пъти съм обгрижвала котки или куче с 'корона' - и нищо ми няма а сега заради такива глупости ще нарасне насилието над животни особено над бездомните :((((

8

Анонимен

преди 4 години

Гледах интервю с немския вирусолог от Роберт Кох отпреди 2 дни. Каза, че са взели много проби от апартаментите на заразени и вируси е имало навсякъде, но не са получили нито една жива култура от предмети и не са намерили нито едно заразено животно. Сега смятат, че вирусите не остават активни върху предмети толкова дълго, колкото се предполагаше, но все пак да си спазваме хигиена.

7

Галете само

преди 4 години

вашето коте

6

Даа

преди 4 години

Който гледа животни вкъщи е кирливан!