30

Баи

преди 4 години

Това сигурно е платена статия от краварника - макар че турците имат сьщите обичаи като италианците много хора на едно място , нормално е да е бо бьрзо заразяването

29

Баи

преди 4 години

Положението страшно дано ние успеем да не дадем много жертви

28

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.

27

БатБой Ко?

преди 4 години

Турски учени от град Батман в южна Турция откриха връзка между човека прилеп известен като Батман и леля Назифе от *** махала! Кореспондент на място ще ни информира за повече подробности!

26

Анонимен

преди 4 години

В страните с лидери с диктаторски наклонности нещата стават по-бързо.

25

Леля Назифе

преди 4 години

Да съдят Батман! Отново...

24

Анонимен

преди 4 години

Хубава статия по въпроса има в 168 часа от 1.04.2020. Жалко, че в този сайт няма възможност да се дават линкове към стойностни издания. Но може да се намери.Заглавието е: "България е блестящ пример, че БЦЖ ваксината пази и от коронавируса".Дава се пример с Япония, известна с лекото протицане на случаите. Тя също е въвела ваксината от 1947 г. В Иран ваксинирането почва късно и засегнатите са си възрастни хора основно, неваксинирани преди 84-та.

23

Анонимен

преди 4 години

БЦЖ, например, няма в Иран, Нидерландия, САЩ, Италия, Белгия. Доста показателно е.

22

22,

преди 4 години

Именно, и в тези държави случаите протичат много по-често безсимптомно или много леко. Чете истински статии, вкл. на чужд език. Например такива от щаба на САЩ - това са, всъщност, техни изследвания и изводи. Такива има и в Нидерландия - собствено изследване по въпроса се провежда там. И там, където я няма ваксината, случаите са много и протичат по-тежко.

21

Анонимен

преди 4 години

Не сте прави.Сега ще дойде ХА-ХА-ХААААА да ви обясни колко е велика Турция и колко светлинни години е пред България.Разбира се ,няма да пропусне да направи един мазен кавал на Ердоган и да покаже че налудничавото му поведение всъщност е гениална тактика на султана,аллах да умножи годините му.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20То в много малко страни БЦЖ е задължително и това са България, Полша и Унгария, може да има още някоя но в Европа са тези

19

Анонимен

преди 4 години

Друга, наистина добра и професионално написана статия по въпроса, е тази в Investor.bg от 2.04.2020 г., в Гласове от 6.04.И не обръщайте внимание на платените драскачи, пишещи политически глупости под статиите.

18

Анонимен

преди 4 години

За зависимостта от БЦЖ ваксината /а не от мерки и теглилки/:Четете в Profit.bg, статия от днес, 11.25 часа.Добре е написана. Разлика в сериозните заболявания и смъртните случаи е голяма - 5,8 пъти, точно държавите с големи проблеми са тези, в които такава ваксинация не е въвеждана като задълфжителна.

17

Анонимен

преди 4 години

Анти турска статия е тази,която критикува Ердоган и политиката му.Също и статии ,които пишат истината за Турция,която не се харесва на султана.

16

Аз

преди 4 години

Естествено, че Ердоган няма да пусне журналистите и другите задържани, в следствие на т. нар. преврат. Ако ги пусне, тогава ще стане ясно, че не е имало никакъв преврат и той е изфабрикувал всичко, за да може да вземе еднолично властта и да се случат нещата, които станаха от тогава. Как пък всичко му се случи толкова удобно, за да си постигне целта.

15

Анонимен

преди 4 години

А кой да цитира, Ердоган?Ислямиста Ердоган,който ползва мигранти да изнудва Европа? Който нахлува в Сирия с войска?Който пълни затворите с журналисти?

14

Анонимен

преди 4 години

Абе ойлю, каква антитурска статия е това?Да кажеш истината колко ти са болните и колко умрелите се прави по всички страни на света.Тези данни не се дават само от тоталитарни държави като Турция, Русия, Китай и Северна Корея.Като ви е кеф да ви броят за такава държава - радвайте се.

13

Анонимен

преди 4 години

Хубави са ви болниците ама заразените с вируса се увеличават бързо.Радвайте им се на болниците. Дано ви свършат работа хубавите болници.

12

Анонимен

преди 4 години

А само преди месец Ердоган каза "Ние имаме най-добрите мерки. Нашите мерки са по-силни от какъвто и да е било вирус!". Е, видяхме.

11

до 14

преди 4 години

Ние хубаво ще простимама Турция не ни прощава и продължава да има претенции към България.И докато това е така - НИКАКВА ПРОШКА.Да си налягат парцалите, да си гледат държавата и да ни оставят на мира.