11

Анонимен

преди 4 години

В Турция от доста време са зле и скоро ще настигнат Италия, Испания, Франция и Германия. По петите им се движат Бразилия и Мексико. Япония досега удържаше фронта, но май и там нещата са на път да се влошат.

10

Анонимен

преди 4 години

Хиляди са и у нас, както и хиляди са го минали без да знаят, защото в 80% от случаите минава безсимптомно.Ама няма кой да изследва и да се установи истината, а тя е неудобна за някои хора - вирусът не е толкова опасен и не налага такава карантина.

9

БАЧКАТОР

преди 4 години

Сега по мойто скромно мнение злобата и омразата са саморазрушителни явления. Злобееш ли срещу някого сам си съсипваш психиката и здравето, затуй зарежете тоя негативизъм и насочете енергията в някаква работа. Все едно каква.

8

квантов физичар

преди 4 години

Според британски учени, ако човешката проЗстотия може да се превърне в електрическа енергия, един българин ще е достатъчен да покрие енергийните нужди на планетата за 14000 години.

7

Бате Мунчу

преди 4 години

Става дума за провинция под името Бьлгария

6

Астроном

преди 4 години

Ако един ден човешката прозссталащина започне да емитира като светлина, българите ще са най-ярките източници на светлина във Вселената, по-ярки и от суперновите звезди!

5

Виролог

преди 4 години

Светът все ще се пребори с този вирус, но с проказата българска ... едва ли!!!

4

Анонимен

преди 4 години

"Бай *** не вярва и на тази информация."МУстафа......бай ти *** ги боли х я за ко зоеби те....анадъмо.

3

Анонимен

преди 4 години

Тази ми риз лива ко чина ще запали аанал-ормана.При митивите го закъсаха........изтеглиха свинската опашка опят.

2

Анонимен

преди 4 години

Бай *** не вярва и на тази информация. Бай *** много обича да слуша Свекърви и Мангъри.Много му допада и понятието - стаден имунитет. Понеже не си е правил сметките по-рано и сега е в нокдаун от мерките на правителството и щаба

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА от тая чума