7

Анонимен

преди 4 години

Вие не можете да ги научите да карат на живо, сега онлайн го измислихте! Откакто всеки нереализиран висшист става инструктор, хаоса по улиците е тотален - Вече не се признава червен светофар, знак СТОП, пресичане на път с предимство.....ужас Сега докато ги учите онлайн ги накарайте да напичат по 100 пъти, кой е с предимство на нерегулирано кръстовище, защото повечето си мислят, че щом карат направо значи са с предимство!

6

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че такава инижиатива трябва да бъде приветствана. Онлайн е интелигентен път за ббърз отговор на потребностите от ново знание във всяка посока. Който ги има.

5

Анонимен

преди 4 години

Това само в България ..курс онлайн и училище онлайн,пълна глупост

4

Наблюдател

преди 4 години

Взелите успешно он лайн курсовете ше шофират он лайн.

3

Анонимен

преди 4 години

Да направят онлайн и практическата част. Като се наблегне на нийд фир спийд и десет видео урока как се дават двайсетуни в условията на пандемия и глобална криза.

2

anonimen

преди 4 години

мои на тоя ясно ли му е че по старите инструктори не се интересуват от телефони и лаптопи видяхме каква платформса е направена на учениците явно тоя ковид цели едно всичко онлине а ре алити

1

MaйMyнaтa

преди 4 години

Кви школи бе ашлациии, в 3:10 Баце направи и невъзможното за да спре катастрофите. Е, малко късно де, но сега се бори да изравни загиналите на път и под път