9

direct

преди 4 години

Сега им се връща , вирусът е тяхно дело,онзи рижавия психопат много лошо говореше Европа сега е като Китай корона вирус е по цяла европа това е заплаха за Америка и затвори врати...Господ Вижда всичко

8

One

преди 4 години

И к'во с'а американците направиха вирус и го пуснаха на китай. Китайците заразиха целият свят и се оправиха, а американците тепърва ще има да го ядат дебелия.

7

В.Узунов

преди 4 години

Има Алла значи.

6

Анонимен

преди 4 години

Джони, ами те и руснаците опъват масово китайките. Дори и аз, дето съм българин, опънах няколко. И на никой не му прави впечатление, понеже красотата и мерака са навсякъде и вечни ;))Ся кажи тебе колко руснака са те е опънали, че ги мразиш толкова. Или, май като гледам, пропуснали са те е и за това ги мразиш ;)

5

MaйMyнaтa

преди 4 години

Броя болни ще намалее, но само с намаляването на бургерите

4

Гробар

преди 4 години

А града Ню Йорк 8 милиона население не много по различно на брой от цялото в Бг има над 72 000 заразени и половината смъртни случей в САЩНо така е като ги води демократ при това ли,бераст . И гражданските права се поставят над здравия разум и дори над Оцеляването ..( мъртвия няма нужда от права в крайна сметка .)

3

Анонимен

преди 4 години

Момент само че се притисна нещо....

2

Гошо

преди 4 години

До 2: щатът Ню Йорк обяви извънредно положения на 7 Март и от няколко седмици хората бе ходят на работа, на училище или работят в къщи ако не са здравни работници. Научете се да използвате интернета и да се информирате преди да коментирате и да демонстрирате собствената си неосведоменост

1

Анонимен

преди 4 години

Там са много и 10 милиона да умрът няма да го усетят. Може би това е целта.