8

Mmm

преди 4 години

Дадоха ги онези младежи по тв- то, казаха хората 386милиона ще струва изследването на цялото население за 3 дни, и са вкл. всички разходи в цената.Ама не, не могло така, трябва да се изхарчат едни 10милиарда от Всеобщите Ни Любимци.Хич не им дреме за народеца, парите гледат да докопат!

7

До 4,5,6

преди 4 години

Казвате, че 16000 теста сред феновете на ЦСКА за това на кой отбор симпатизират, са напълно достатъчни за определяне на симпатиите към футболните отбори в цяла България.

6

Анонимен

преди 4 години

16000 теста биха били предостатъчни, ако бяха представителна извадка, но те не са. Тествани са рискови пациенти, което е определена група.

5

Аноним

преди 4 години

Божкее, поредния тиквун..... чиче, за социологическо изслвдване се приема като представителна извадка около 1200 човека, кви 16000 те гонят бре. Виж в медицината е друго....

4

Анонимен

преди 4 години

"Ако научим, че едно социологическо проучване е проведено само на 16 000 души, ние няма да му вярваме."Хайде кой от каквото разбира - за това да говори. За медицината 16 000 на 6 милиона е нищожно количество, но за социологията и статистиката такова отношение си е представителна извадка - даже повече.

3

Анонимен

преди 4 години

Тестовете не са толкова скъпи, че да са непосилни за повечето хора.НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТЕСТОВЕ в момента. Нека се получи насищане на компактните общности, след това контролирано да се разсее модифицираният вирус, а към края на годината да се направи анализ на насищането с имуноглобулини в рамките на популацията.Останалото е ненужна психоза и пари на вятъра.

2

Анонимен

преди 4 години

ще издърпат икономиката и ще задвижат системата....---Ха, ха, добра приказка за Лека нощ деца.

1

Скептик

преди 4 години

Безкрайно важно е да се тестват текущо хората за антитела. Това са хората, които ще издърпат икономиката и ще задвижат системата.