18

Нищо ново

преди 4 години

Бойко си си изтървава нервите, Марешки. Бойко, около когото все се усукваш за местенце край държавната баница. Вече започна да гони журналисти от брифинга - нещо, което един политик може да направи само ако има психични проблеми.А за БСП не се кахъри. Ще те видим теб къде ще си на следващите избори. Ще бъде сензация ако минеш 4-те процента.

17

Хм!

преди 4 години

Настъпващата икономическа криза не е внезапна. Тя се проявява вече няколко години с войни, мита, санкции, петролни борби, цени и пр. Върлуващата грипна вълна Ковид19 е само един катализатор, ускорител. Може би полезен в известен смисъл!

16

Корекция

преди 4 години

Бсп-то не е партия. Това е някакъв сбируток от тошовисто-носталгици, бивши лапачи партийни секретари, разни старчоци, които не знаят на кой свят са, пропаднали аутсайдери и отявлени фенове на Сесерето. А, че е умираща е повече от ясно. Логично за едно мъртвородено нещо...

15

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Скандали вихрят се във Парламента и всеки си развява документа. Обичаме си диктатура-такива сме си по натура.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).

14

Анонимен

преди 4 години

Той поне си е решил проблемите с доходите, може да приказва каквото иска. Даже само бензин да продава, пак ще има за парче хляб и салам.

13

Анонимен

преди 4 години

Прав е.

12

Анонимен

преди 4 години

До БатакaЧовекът се предпазваше, Оказа се, че е имало защо да го прави.

11

Анонимен

преди 4 години

Трагедията с коронавируса се очаквашеТрудолюбивите китайчета по цял ден произвеждат стоки за целия бял свят, а управляващите им ги държали гладни. Докато ние тук изхвърлихме храна, горките хора яли диви животни, даже кученца и котенца.Е, Природата възстанови равновесието. Колко ли разгневихме Бога докато живяхме охолно на гърба на китайците.Радвахме се на ,,евтините,, им стоки, а хората как са мизерствали в същото време.Дано добрия дядо Бог ни прости за това.

10

Батакa

преди 4 години

Maрешки ти си НЕНОРМАЛЕН,в парламента влезе с някакви защитни облекла,ти трябваше да влежеш в ЛУДНИЦАТА за жълта книжка СИ.БСП е на второ место,Нинова е с 5 нива над теб с твойта смешна жалка партийка.

9

Анонимен

преди 4 години

Аз пък да ви кажа, че мафията ви е сигурна. Всичко друго е пожелателно мислене.

8

Анонимен

преди 4 години

Магарешки е руски агент и взема в рубли....

7

Анонимен

преди 4 години

На мен пък точно в кризата светът започна да ми харесва. Тишина, спокойствие, без суета. Странните активности на хората, чрез които се въртяха едни кухи пари, бях прекратени. Много от тези активности се надявам да изчезнат завинаги. Който има вече по-трудно ще дава и ще мисли повече преди да се поведе3 по тълпата. Който няма - е той няма и да има и толкова. Тях не ги мислим.Новият свят ще е с разумни правила и ще е светът на умните, а не на тарикатите.

6

Анонимен

преди 4 години

До БубетоТочно това трябва да знаят и помнят всички хора по Земята... Че нищо не е сигурно в живота...

5

Тъпомер

преди 4 години

Магарешки,не знам за нервите на Президента,ама скоро ще видиш едни други нервни винкели,освен за шут впарламента за друго не ставаш.

4

Анонимен

преди 4 години

военен е, не може да си изтърва нервите, да му махнат някоя звезда

3

Бубето

преди 4 години

"Единственото сигурно е, че няма нищо сигурно." - Плиний Стари :)

2

Анонимен

преди 4 години

И това не сигурно ,тук няма нищо сигурно

1

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение ще си отиде, но мафията в парламента ще остане. Това е сигурно.