9

До Ваньо

преди 4 години

Явно не си в час с далаверите на Каракачанов. Продава имоти по морето, които би трябвало да върнат на собствениците. Някога са били заграбени от военните. Имам познати по морето и зная как е било. Харесват си някое местенце с готин плаж и го заграждат като военна зона. През лятото го използват да си ходят на семейни почивки, през зимата няколко войничета го пазят.

8

Анонимен

преди 4 години

Това нагло парче трябва да е в затвора за подкупи. Не да се прави на много загрижен. 60/40 може и да работи в Израел, ама тук не става.

7

Анонимен

преди 4 години

Депутатите трябва да вземат нормални заплати по 5000лв да си работят и да си изпланяват задълженията ,а не да даряват, да вдигнат заплатите ГЕНЕРАЛНО на всички.Да се вдигне целия стандарт на живот.

6

Ваньо

преди 4 години

Сиди не е бита карта. ВМРО досега нямат слаб ход освен самолетите, за които ги натисна Бойко. И накоя и друга гнила ябълка. Но като цяло са на прав път!

5

:)))

преди 4 години

Мдаааа , и след това как го затапиха ;)Всяка жаба да си знае гьола ! *** марш към плаца да си водят строевата подготовка и без друго за повече от това нямат капацитет , генералите и офицерите от щаба да водят битката и да се грижат по най-добрия начин както за "армията" така и за народа си !

4

Анонимен

преди 4 години

Дончев мислехте за по умен ,но днес като те загледах и видях че тикват ти е узряла ,като на шефа ти и двете са за късане

3

Бубето

преди 4 години

И тоя Сиди е бита карта.

2

Анонимен

преди 4 години

ББ не искал да превърне България в Морга!Значи е искал да стане Сметище внасяики *** от Италия

1

Анонимен

преди 4 години

Ама само как Президента нарече Бойко ГЛУ ПАК