12

Таксиметров шофьор

преди 4 години

До 5 има таксита, мухъл.....

11

Анонимен

преди 4 години

Кого цакате пак? Хората, които работят в големите хранителни магазини? Те работят до 22.00ч. И как ще се приберат в къщи?

10

Анонимен

преди 4 години

А цената няма ли да се намали?Или спестените парички, ще отидат в нечие джобче?

9

ЦГМ

преди 4 години

Т.е.: повечко пътници в едно возило да не сме капо!*** Й ната й на дистанцията. След последния курс - такси! Тъкмо ще позалъжем бакшишите да не пискат.

8

Сикаджията

преди 4 години

от Банкя,така ли им запуши устите на бакшишите?Да возят на по-скъпата нощна тарифа от 22 до 06:00,защото, който още не са го изгонили от работа и няма автомобил,няма да има избор,или пеша или с бакшиш.Утре,дали ще раздаде Сикаджията,още няколко милиона на друга колекторска фирма?

7

Митко

преди 4 години

До ИвоБрато в партии ли вярваш още?!?

6

Иво

преди 4 години

Червени парцалчета,започнахте да клатите държавата само както вие си знаете,ама вашия електорат е най заплашен от измиране. Ако Корнелия беше на власт,заедно с Мангъров щяхте да пишете завещанието вече. *** народ

5

House M.D.

преди 4 години

Работното ми време е до 22:30-23:00 ч. защото се занимавам с разнос на храна по домовете. Прибирам се с трамвайна линия 5 - колата, която спира на площад Македония около 23:10. Като как, според пасивния гей, измислил това малоумие, ще се прибера в къщи по това време?

4

Анонимен

преди 4 години

Хайдеее, дежурните мрънкала - работният ви ден приключи, не ви плащат за мрънкане в извънработно време. Отивайте да си наливате ракията.

3

Анонимен

преди 4 години

Точно след протестът на таксиджиите се взе това резение.

2

Анонимен

преди 4 години

В условия на криза дали решението е да се съкратят курсовете или да се увеличат за да може по.малко хора да пътуват в такъв автобус -това ли е решението на държавата по-малко автобуси с повече хора в тях -какво мислите

1

Пижо

преди 4 години

Нови рестрикции! Въпреки, че Урсула фон дер Ляйен нахока Борисов заради безумните глоби и ограничения! И това излиза като новина в деня, в който Томислав Дончев нагло заявява, че българите нямали никакви ограничения!