37

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да стане,защото сме в ЕС и никой не може да забрани вноса от съюза.А и съм сигурен ,че родно е по-скъпо и така ще си залежава на рафтовете.

36

до нико

преди 4 години

не бъркай субсидираните стоки с нашите.за разлика от нашите политици,другите си пазят земеделските производители.

35

Анонимен

преди 4 години

Родни храни ами да създадат стртуктури които ще изкупуват родни храни от селата там обикновенно живеят пенсионери с 300лв пенсия които си гледат храни за собствено производство да изкупуват останалото за страната вместо да го хвърлят на кокошките от двора или на др.животни Да създадат такава мрежа смятам че няма да останем гладни и хората на село ще са добре

34

бай ганююю

преди 4 години

айде честито да ви е!!!нали искахте български стоки е сега ще ги видите по търговските вериги от родните тарикатски"производители"ще ядете родни ниско качествени продукти на минимум тройно по високи цени ще се радвате на родните продукти а родните тарикатчета ще пляскат с ръце ще ви се смеят и ще богатеят а вие пак ще цъкате с език после този тарикат от къде има толкова много пари ами от балъците от къде!!!! :)))))))))

33

Яя

преди 4 години

БНДР=КНДР,там май беше така,каквото каже партията.

32

Анонимен

преди 4 години

Блаженни са вярващите...спомнете си скоро направиха проверка на борса в Първомай ,празни складове,а тия вериги пращят от стока )

31

Нико

преди 4 години

Като са евтини и качествени,да се конкурират със вносните.Член 1 на БКП май се завръща.Ревяхте за пазарна икономика,сега не ви изнася.

30

Българин

преди 4 години

Нещо умно !

29

Анонимен

преди 4 години

Най-големите *** ще продават.Купувах на няколко пъти българско брашно. Ами най-големия *** събирано от пода.Пак ще си купувам внос, докато българския бизнесмен вместо да инвестира в ц..ц..и и джуки нанк..вите, не започне да инвестира в качествена продукция.За справка Галин вафлата.

28

До управляващи

преди 4 години

Направо връщайте член първи, че ГЕРБ и ДПС ни управляват, а в член 2-ри пишете че Бойко ще ни управлява до живот!

27

Ив

преди 4 години

Единственото,което могат да постигнат е да се изтеглят големите вериги от България и да останат хиляди хора без препитание,а другите да не могат да купуват ,защото и сега Бг цените са много високи.

26

Анонимен

преди 4 години

Защо точно сега..тия вериги са чужди,а редно е да продават наши продукти,от много години се мълчи по тая въпрос

25

Посейдон

преди 4 години

Към 15. С тебе бих седнал да пием по чаша бира и да си приказваме как беше. То яйцата от частните домакинства е слаба работа. А имаше ли например в твоят край оранжерии? Хиляди квадратни метра в страната произвеждаха ранен и качествен зеленчук, както за местния пазар така и за износ. Но трябваше да изчезнат за да не напомнят за ! Отговор ще ти даде и Плевнелиев, и Бойко Борисов, и Паси, и Ненчев, Филип Димитров, Иван Костов и още цяла плеада все още живи предатели и врагове на тази държава ...,

24

Анонимен

преди 4 години

EДНА правилна стъпка,за селското стопанство на България.Селяните ще имат пари.Няма да се изпомпват в чужбина.

23

До 19 The Ghost

преди 4 години

Защо минуси бе ! Ти пишеш истината

22

Я,па

преди 4 години

Сакам да ям само ананаси,м/,анго ,киви ,киноа,чия ,кога да чакам да ги произведат?

21

Анонимен

преди 4 години

Ако се купуват без прекупвачи и без надуване на цените може и да им ги купи някой. Но ако цените са по високи или равни с Вносните ще си ги завиЛат по дуп, ките.

20

Анонимен

преди 4 години

Нестуга, че има вирус убиец а ми карат насила народа да яде ментета Бгбоклуци !както е тръгнало ще направят закон да ядат направо от тоалетните. Добре, *** несъм у бегето

19

Постоянно тъпи

преди 4 години

Управляващите и предишни и сегашни съсипва системно всичко, за което са пряко отговорни: енергетика, правосъдие, здравеопазване и т.н. Но непрекъснато се опитват да съборят и малкото работещи сектори, успешно регулирани от силата на пазара. Браво господине, а дано ти мине!

18

Да

преди 4 години

Сега нашите търгаши ,работещи на принципа "ден година храни",като надуят цените,ще видим какво можем да купим.Как вносното излиза в пъти по евтино от нашето? Поне да разрешат на хората,които имат вили и места по селата да засядят нещо,че с тези *** решения,наесен ще настъпи голям глад и високи цени.