12

Анонимен

преди 4 години

МВР и от коронавируса ще направят пари...

11

роза

преди 4 години

Докато има наивници,ще има и измамници!Това е горчивата истина!За старите хора не се учудвам-повечето от тях са с деменция и не разсъждават адекватно.А техните близки защо оставят при тях големи суми пари?Някой замислял ли се е върху това?А наказанията за ало измамниците най-често са условни присъди.Сега уж ги погнаха малко повече,но аз се съмнявамдали това не е само показно.Вие как мислите?

10

Анонимен

преди 4 години

На един измамен пенсионер се падат 3-4 измамени по-млади хора, но се оплакват само пенсионерите, а по-младите си мълчат и не се разбира, че са измамени. Истината е, че всеки може да бъде измамен, колкото и да се прави на велик.

9

Гостилничаря

преди 4 години

Пълно е с такива с трето отделение, все още, затова ствва така. Прости и глупави хора, при положение, че се тръби и по радио и по телевизия за телефонни измами и никога, ама НИКОГА да не се дават пари поискани по телефона, пак всичко продължава по старому. Е, докато не измрат наивниците от комунизма, това няма да се промени!

8

Копитото

преди 4 години

Законът да се промени. За такова престъпление бих рязъл езика и ръцете, защото е направено абсолютно съзнателно. Но като се замислим, що да ги осакатяваме бандитите, направо главата долу. *** мръсни. Психологическите и физически щети на пострадалите са неописуеми. Не обвинявайте пострадалите, често са възрастни хора, те са в друг свят.

7

Totenkopf

преди 4 години

Откъде са знаели, че брат и е в щатите?

6

Анонимен

преди 4 години

направете закон за телефонна измама - 5000лв глоба!

5

Teo

преди 4 години

Аз ли бъркам или нещо куца в цялата история. Бабата дала парите, ама два дена не се сетила да се обади или да потърси връзка с брат си. Странно е. Както е странно откъде тия измамници получават адресите и телефоните на хората.

4

Анонимен

преди 4 години

Дол-горе същото се случва на държавно ниво - бабата е (почти) целият народ, представящият се за лекар - паркетният генерал, а бате Бойко плаче за народа.

3

Анонимен

преди 4 години

Къде е прокуратурата да го намери този който е излъгал тази жена и полицаите къде са трябва да го намерят и този да си понесе най-строгите наказания тогава ще се спрат иначе е просто информация

2

KamKam

преди 4 години

Към пенсиите на всички да има прикачена заповед -глоба от 1000лв при предаване на каквито и да е пари на ръка,с изключение на касиерките в Easypay и супермаркета.Горката женица,голям стрес.

1

Анонимен

преди 4 години

А нас ни излъгаха, че вирусът е много страшен, за да ходим бедни и гладни!От това - по-голяма лъжа, скоро не е имало!