40

Колхозник

преди 4 години

До БългаринНе бе, що нищо да не могат? Могат. Ама нещо космоса ги затруднява .Ти кажи,нормално ли е държава която е ходила 8 пъти до Луната изведнъж да забрави всичкия си опит натрупан в тези полети и да възлага на частни фирми да разработват наново технолигия за пътуване до луната без да споделя с тях предишния си опит.Документацията си за Аполо загубиха. Оригиналните записи загубиха.Образците от Луната загубиха.Нормално ли е ?А рашките си останаха на едни таксиметрови услуги до МКС хаха

39

Българин

преди 4 години

До колхозникПо думите ти излиза, че американците нищо не могат да направят. Явно имаш повече информация от руското разузнаване. Я кажи, щом си прав, защо тогава колхозниците протестират?

38

Колхозник

преди 4 години

До БългаринЧе да ги возят до МКС 20+ години като туристи малко ли е ? Великите Лунни покорители . А сега пристъпват и тестват и молят частни компании да направят това което те - НАСА са правили с лекота ПРЕДИ 50 ГОДИНИ. Не един път , не два .... ти ще ми кажеш колко .А сега всички проекти на НАСА са стопирани заради вирус.Утре ще е мана по царевицата ...после кокоши грип ... все нещо ще измислят.Но пък са силни на приказките . По документи , копаят руда на Луната .Продават парцели.Мечтаят.

37

Анонимен

преди 4 години

До БългаринНе се възмущавай толкова. Нали българските космонавти са вече там? Радвай се.

36

Българин

преди 4 години

Ами направете нещо бе колхозници, изпратете космонавти, само с голи декларации не става!Това не ви е Крим.

35

Анонимен

преди 4 години

Само там не беше оцапано и осрано от тях . Навсякъде по света се намесват и експлоатират , след тях остава пусто и разрушено .Това е безумие !

34

Илиев

преди 4 години

Ами, защо им вади очите американското знаме, което заби на Луната Нийл Армстронг? От край време, побитото знаме е символ на собственост. Така че, рашките да не скачат много. Луната е на Америка.

33

Лунен жител

преди 4 години

И САЩ и Раша все още се молят да няма вятър и да не вали когато си изстрелват ракетите към МКС та за добива на Луната се загрижили . хахахаРосфилм и Холивуд да им покажат на мераклиите миньори на коя снимачна площадка могат да копаят .А останалите "космически държави" са дори и още по-назад някъде на ниво - "възторжени новини по местните национални телевизии" .Един вирус им замрази космическите програми за години напред , те руда планирали да копаят в космоса . Ебасси.

32

MaйMyнaтa

преди 4 години

Дааа така е. Още прадедите ми са разкешвали злато и диаманти, но са се отказали. Поради не ефективност, и създали фараоните. А те създали пирамидите и....тнтнтн

31

Фашистки-внук

преди 4 години

Господин- Мунев Още преди Адолф и ЕваЕ говорено за банките и броячите

30

MaйMyнaтa

преди 4 години

Луната е моя. И нито черкези ни главорези ще я пипат, че иначе ВОЗДУХ НЕТ

29

Анонимен

преди 4 години

Колхозниците все още не могат да приватизират Сибир......вансеремос.

28

до 50

преди 4 години

Момче, няма да те обиждам, защото от писанието ти личи, че малко си чел и малко знаеш. Затова, най-добре чети повече! Иначе, да хвалиш конвенционалните оръжия на феодалите е смешно...

27

ВАГИНИР ПУТИ

преди 4 години

До До Да бе!ПРОСИЯ СТРУПВА НА ИЗТОЧНАТА СЪВЕТСКА ГРАНИЦА НАЙ МНОГОБРОЙНАТА И НАЙ ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНАТА ГРУПА АРМИИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ЗА ДА ВЪДВОРЯВА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ ИДИОТИЗЪМ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА,НО АДОЛФ ГИ ИЗНЕНАДВА И ...АКО НЕ БЯХА ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ИНГИЛИЗИ ДА ЗАТРУПАТ ГЕРМАНИЯ С БОМБИ... ПАБЕДА БУДЕТЬ ЗА НАМИ,МЕРЦЕДЕСИ ЗА ВАМИ...

26

До 41

преди 4 години

Руснаците спринтират в обратна посока, затова и пищят толкова. Имаш крава пиеш мляко. Като нямаш се жалваш колко са лоши тия дето имат.

25

До 43

преди 4 години

И какво точно са направили руснаците на Луната? Боядисали са я червена, както имаше един виц

24

Наблюдател

преди 4 години

Щом Русия не може да я приватизира е неприемлива.

23

Да бе!

преди 4 години

Бен Рич /пенсиониран генерал от НАСА/: "Ние имаме технология, с която можем да върнем извънземни, претърпяли катастрофа на Земята, в дома им на тяхната планета." Този Песков вероятно още не е научил,че НАСА е 400 години преди човечеството, а претенциите на *** за космически войски и технологии са жалки...

22

Анонимен

преди 4 години

Бай дончо се е притеснил че няма с какво да си запази парцелчетата на Луната?Китайците напират, Индийците и те са се засилили Руснаците за сега си траят но и те може да спринтират. А какво стана с космическата програма на САЩ ? Форверките на Мъск за сега няма изглед да се ползват за друго!

21

Анонимен

преди 4 години

До койчоКазвам какъв е принципът по принцип. Който превари ще завари. Не само за Луната, а дори за тоалетната хартия в магазина е аналогично. Нищо не съм казвал за руснаци, американци или парагвайци.