16

Анонимен

преди 4 години

Ало ало тук Мадрид всичко е спокойно няма хора по улиците и луната е чудесна,тук при нас е прекрасно.

15

1

преди 4 години

До Варна"умират уж хиляди, къде са"В крематориумите. Изгарят ги за да не пръскат заразата. Ти кога за последен път ходи да видиш някой в Италия или Испания?

14

Анонимен

преди 4 години

Аууууу колко страшно......Призрака на короната крачи из Европа.....Страх ме е, ще се завия с одеалото....ПС Аман от *** статии.

13

Роза

преди 4 години

В България няма да стане като вЗападна Европа поради много причини,най-вече поради навременните мерки,взети от властите.Не можем да не признаем това.Много по-тежки ще са икономическите последици,които както винаги ,ще се стоварят върху гърба на обикновените хорица.Кога не е било така?!

12

Варна

преди 4 години

Никакъв вирус няма. Гледах клипчета как испанци обикалят с кола по болниците на Мадрид и те са празни. Няма никакво движение на хора нито вътре нито вън. Тоя вирус е голяма измама, умират уж хиляди къде са? Къде са тълпите заразени, няма такива, никой не ги е виждал...

11

До 13

преди 4 години

Пиши брато на кирилица. Ама си пропуснал явно да видиш, че и има най-много оздравели!!!!

10

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Нов призрак броди из Европа. Ковид-мафиот.Кога най-после ще се отървем от този *** ?Какъв имунитет при тоз капацитет ? Без друго се задъхваме, а взехме да издъхваме.Дай Боже ,след тази беда да оценим безличната си свобода. Ний доброволно се заключихме отвътре и ключа хвърлихме навън. Кога най-сетне ще дочуем спасителния звън ? !Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните ,полицията ,медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2020).

9

УЖАСт

преди 4 години

Ще умрем! Всички ще умрем! Жертви, зараза, пандемия, страх, пусти улици, препълнени болници, ковчезите не стигат, гробищата - хич, няма лек, няма ваксина! Умират млади, стари, деца, мъже, жени, болни, здрави - всички ще умрем! УжасТ! Никой няма да се спаси! Всички ще умрем! Ще УМРЕМ!!!!

8

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Мангъров повече не го споменавай, ако обичаш.!Не е актуален изобщо вече... След изцепките за имунитета и стадото...

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

"Армагедон няма да има !" - думи на професор Мангъров от днес.Защо смятам, че Мангъров е прав ?Първо България не е Италия, Франция или Испания. За сравнение с Китай и дума не може да става.Тук сме има-няма 5-6 милиона. НЕ сме гъсто населени ! Ваксинирани сме с БЦЖ против туберкулоза още през соца. Вижда се, че в Източна Европа и в бившата ГДР няма такава заболеваемост като в Западна.Корав народ сме ние българите ! Който имаше за умиране го умориха предишнтите години. Сега сме само корави.

6

До 6

преди 4 години

Я сега дай пак. Аз такова нещо не виждам от това което казваш!!!! Аз живея в Мадрид и не виждам подобно нещо хората спазват всичко стриктно!!! В Гандия може да падат хората които берат портоколи и чушки(основно българии латвиици) . Всичко което си написал не отговаря на истината!!!! Испанците са стриктни и хора който не е видял не е бил тук и се опитват да ги сравняват с Италия са много далеч от истината!!! Живи и Здрави

5

Готино

преди 4 години

видео. Красива страна е Испания. Спазват хората не виждам никой на вън.Тука в България е по-любопитно за мен какво се случва

4

Анонимен

преди 4 години

Тези на запад все едно,че не са виждали вируси и грипове мрът ато мухи. Ние явно имаме антитела,нали всеки сезон имаме някакъв грип или вирус.

3

Скептик

преди 4 години

Преди няколко години имаше филм за призрачни гесдове в Исоания. Даже призрачни супермодерно летище. Построени с ЕВРОФОНДОВЕ.

2

Анонимен

преди 4 години

Ей тоя беше се загубил дето гълтал

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В 6-милионна България има по 300 смъртни случая всеки ден и без коронавирус.Хайде представете си каква е тази цифра в 70-милионна Франция и без вируса.Някой иска да всява страх и паника у населението, за да го държи затворено.Въпросът е кой и защо !?В следващите седмици ще стане ясно ...