9

Анонимен

преди 4 години

"Коронката 19" е възбудител, тригер на множество заболявания особено за хора с клинична история и хронични заболявания които могат да доведат до латентен край:- астма- бронхит- сърдечно съдови заболявания- диабет- хипертония и наднормено тегло- бъбречна недостатъчност и хора на хемодиализаПазете се!

8

До 4

преди 4 години

Прав си. Цифрите са много отдавна измислени. Наричаме ги арабски цифри, тези които сега използваме, за да запишем числата.

7

Анонимен

преди 4 години

При некадърното правителство на Бойко Коронавирусът в България ще е много по-зле от Италия и Испания.

6

Анонимен

преди 4 години

Ето това ще се случи и в България ако слушате Радефф

5

До 3

преди 4 години

Напълно съгласен, целуват се по бузите за щяло и нещяло. Дори и само да е приятел/ка на твой познат.На всичкото отгоре организираха феминистко шествие в Мадрид на 8 март,(около 100хиляди жени на едно място) когато Ковид вече беше тръгнал. Политиците в двете срани са разстрел. Италия заради това, че пръсна навсякъде заразени. Летищата им бяха като кочило когато положението вече беше пожар там.

4

12

преди 4 години

Тази цифра е от много отдавна. Преглеждайте си писанията!

3

Вярваш или не.

преди 4 години

И в Испания и в Италия хората много са свикнали да се прегръщат и целуват дори като отидеш до пазара . За това там се разнесе толкова силно заразата . При Северните страни няма такава близост между хората дори и в семейството .Студени са.

2

В Испания

преди 4 години

има най-много уздравели 2 пъти повече от Италия.Която своевременно зарази цяла Европа!!!! Белгия И Холандия до днес всяка една от тях има над 2000 загинали на 20 хиляди заразени. Само Белгия днес до обяд има над 400 смъртни случая. Така, че се обръщам към журналята има и други държави, които са в тежко положение. Да не ги забравяме и малко по-положително!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

740<1100, което е значителен спад на жертвите за денонощие -30%.