81

Ако са ни партньори

преди 4 години

и приятели, що не ни върнат 3 милиарда за фърчилата в тия тежки времена

80

Анонимен

преди 4 години

Къв е тоз 200литров бидон

79

Летец иСтребител

преди 4 години

А това на бюрото на посланик Мустафа е ПЪРВИЯ и единствен за сега F16 поръчан и платен за засилване на Българската военна мощ . Боко лично е получил доставката на изтребителя директно от ръцете на госпожа Мустафа . - Другите сами ще си ги сглобите като дойдат от заводите на ЛЕГО , казала посланичката . Умориха ми се ръцете докато му залепя крилете на тоя . И да ги ползвате само с позволението на НАТО, ей . Никакви своеволия от оня с шкембето, че му забравих името ...

78

патриот

преди 4 години

Браво на г-н Борисов.Да е жив и здрав да ни управлява 100г

77

хаха

преди 4 години

Хахаха. Ами КЛЮНА що е отвънка бе Баце ? Не може да се събере ли ? Или са ти меки ушите и с по-голяма маска бързо кльопват .

76

До рубладжиите

преди 4 години

Не ги ли преболедувахме вече тия самолети бе, таваришчи? Зеления чорап вече не ги споменава, а вие още подлайвате тука...

75

Анонимен

преди 4 години

Тиквун е закарал подаръци на Херо!! Маски , шлем, ..чесън..Постила си човека!!Я колко неща има в сейфа на Херо за него

74

12_5

преди 4 години

То на Боко и така английският не му се разбира , кой знае как звучи( мучи) с маска!!!То всяка страна май задължително ще изпраща посланици знаещи Български!!Е ако може и да са чели само Винету..Каква ли помощ обещава на Сащ ( преди им подари 3 милиарда)..

73

Тодар Правешки

преди 4 години

Дрогаре, защо няма никакви новини от Пасольството бре?Губернаторът скоро не се е показвал пред крепостните да говори на чист руски за дружбата и за това колко трябва да сме им задължени за това, че ни откъснаха от Европа и света за 45 години!

72

Спявка с Маски

преди 4 години

Ха-Ха-Ха

71

Днес

преди 4 години

...мадам Херо е доволна. Заради маските се е отървала от една мазна, лепкава целувка.

70

Смях

преди 4 години

На дедо Боко черната маска повече ще му отива като превръзка през едното око. По пиратски...

69

Анонимен

преди 4 години

Заедно ще изгладнеем!

68

Анонимен

преди 4 години

Тъпо е когато медиците в страната имат огромна нужда от защитни облекла, вместо първо тях да ги подсигуриш да изнасяш към Австрия, точно както направи Бацето за да се подмаже.

67

Българин

преди 4 години

До баба МараИли да върнем реактора на колхозниците и да си искаме парите, а след това да кажем на Матушката да плати за Патока дето го стоим със собствени средства!

66

баба мара

преди 4 години

да развалим договора за самолетите и да ни върнат парите сега врагът ни е вирусаи мизерията не е нормално да предплащаме нещо в бъдещето а в същото време дасъбираме пари за маски и ръкавици в болниците

65

Българин

преди 4 години

До анонимен 71Не. Казали са му да спре да дава стотици милиони всяка година за поддръжката на 40 годишните руски самовари на въоръжение в армията!

64

Анонимен

преди 4 години

Дали не да наредили на Бойко Коронавирусът да купи още две вехти щайги за 3-4 милиарда долара?

63

Притеснен

преди 4 години

Боко и каракачанката сигурно ги е хванал короновируса.за това и двамата слабеят.давайте дарение да ги засилим с витамини.

62

Анонимен

преди 4 години

Горкият-преуморен,отслабнал...жив да го ожалиш!