43

Анонимен

преди 4 години

Край отвивам да се.......

42

Анонимен

преди 4 години

Козунаците поне човек си ги прави вкъщи и знае кихал ли е или не. Ама листните зеленчуци за салата успех да ги измиеш.

41

Анонимен

преди 4 години

Този ме уби с логика.Такива препоръки ги знам от детската градина бе д-ре.Израстнал съм във възпитано семейство и околна среда.Тези елементарни хигиенни навици,за които ти ми говориш съм си ги изградил първите 7 г.От 1981г до 1989г.

40

Анонимен

преди 4 години

Вероятността накой да кихне върху козунака от 10 см може ли да си представите каква е? Някой да се доближи до козунака и да се изкиха от една педя без маска? Нулева. Щото иначе просто няма как да се случи. То не е само да лапнеш един вирус. Трябва да са количество, пък да са пресни, пък и да попаднат в слаб организъм. Щото силният организъм 20-30 вируса ще ги пояде докато успеят да се размножат.

39

Мустакджиев

преди 4 години

Този счупи ***!

38

Прав е

преди 4 години

Прав е и това не се отнася само до CoVid. Българите масово са с много ниска хигиена. Сега поне се учат да си мият ръцете и да мият плодове и зеленчуци. Също им е новост, че ако храна падне на земята и седи под 5 секунди могат спокойно да я изядат или дадат на внучето, защото микробите не били полепнали за такова кратко време. Взимат си черешка от серигия и я опитват сладка ли е. Понамокрят марулите и ги режат за салата. Пипат по метрото и си чупят после пърленка в кръчмата. Много е зле хигиената

37

Анонимен

преди 4 години

По тази причина не купувам и хляб от 08.03. Малко брашно и мая и сме готови. Е, не ядем мултисемена и тн еко био хипстър продукти, но не ям и чужда плюнка върху тях. Плодовете и зеленчуците мия преди прибиране в хладилника, яйца и месо преопаковам в торбички за фризер и ги завързван, за да няма досег с останалите продукти. Но пенсиите ходят на раздумка в пощите, така че всички тези мерски са на халост

36

Ммм

преди 4 години

Ало до N 34, драги я провери състава на атмосферата да видиш колко е азота и колко кислорода, па тогава разправяй колко чист кислород дишаш ¿

35

анонимен

преди 4 години

А ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ КОЗУНАЦИТЕ И ХЛЯБА И ГИ ОПАКОВАТ ДАЛИ СА ЗДРАВИ.

34

Е вече си уливат!?

преди 4 години

На църква да не ходим, сега и козунаци да не ядем, хайде забранете и дишането и болни няма да има. Какво като е кашлял, професор обясни, за да живее вируса извън клетката му трябват 100 условия, които на практика няма как да ги намери, единствено му е необходима жива клетка, иначе си умира. До вчера не познаваха що за вирус е този, сега станаха спецове, хайде стига, че ни писна!

33

Анонимен

преди 4 години

Силнаръка! Без никакви уговорки, философствания и тем тинтири-минтири упражнения. До края на века ли ще им се разяснява и те есе нерсзбрали. Кой разбрал, разбрал.Петима Петко не чакат.

32

Анонимен

преди 4 години

До: Бубето (номер 34)Имаш желязна логика!Според д-р Кантарджиев, няма опасност, ако козунакът се продава в опаковки.Е да, ама то и хлябът се продава в опаковки. Само че козунакът също се продава в опаковки. Изобщо - къде е опасността???По-скоро, има някои видове хляб, разни франзели, питки, по-нестандартни, които не са опаковани - там може някой да кихне!Също и мекици, банички, понички... масово се продават!!!

31

Верно ли бе?

преди 4 години

Жива да не бях! С това експертно заключение ще мрем като мухи по Великден!

30

Gregory House, MD

преди 4 години

До: 33 (Генерала)Не маска, а филтър трябва! Има едни такива като тапи - пъхаш си го и оттам излиза само чист кислород! Грета ще остане доволна!

29

Бубето

преди 4 години

По тая логика и върху хляба може да кихне някой, както върху козунака.

28

Анонимен

преди 4 години

сложете го във фурната да го опърли на 220 градуса и готово.че малко ще стане по-изгореличък отгоре .голяма работа.вирусът елумира над 60 градуса

27

MaйMyнaтa

преди 4 години

Мараба ***

26

Анонимен

преди 4 години

Бе к'ви салати, к'ви яйца, к'ви козунаци, к'ви пет лева бе???!!!Дайте, кажете къде се набират доброволци да ходим да броим труповете?Нали генерал Майтапчийски ни обеща да има трупове по Великден, зарежете козунаците ми да ходим да ги броим, да ги пакетираме, ако трябва да ги мумифицираме?

25

баба мара

преди 4 години

дали е кашлял или не но при тези цени на сладкия хляб наречен козунакот 3 лв за 400 гр така ще си остане по рафтовете

24

Анонимен

преди 4 години

Козунаците, дори да са пакетирани, също носят риск от коронавирус по опаковката.Затова, от СЗО съветват, ако можем да измиваме опаковката със *** и най-добре да я изхвърлим веднага след разопаковане.А иначе, който умре от удавяне, няма да умре от отравяне с гъби нали така?