314

Анонимен

преди 4 години

То ясно че ще е така,всичко върви към фалит,мисля да не съм пророк но ще стане проблем,останах ме без пари и още 40 дни Ко правим

313

Травис

преди 4 години

Сега е идеалното момент да се изкъпят бакшишите.

312

Анонимен

преди 4 години

започва се ...

311

Абе

преди 4 години

Повечето таксиджии не са с лични автомобили а карат кола на лизинг за 50 лв на ден, поне 10 лв гориво дори да няма нито един клиент още 20-30 лв плащат на фирмата за диспечер и система за адреси и за да излезе да кара колата е поне 100 лв назад в началото на смяната а като не може да ги изкара 5 дена поред и става ужасно!

310

Анонимен

преди 4 години

Марш обратно в прованса. Тука нема да ви се качваме в миризливите коли!

309

Анонимен

преди 4 години

Вижте кои фирми протестират ..... Тея дето по принцип никой не се качва на тях. Там шофьорите са крадци убийци и всякаква ..... Точно като собствениците .

308

...

преди 4 години

Дано по-скоро заработят безпилотните таксита. Задаваш начална точка, идва най-близката свободна кола, няма шофьор да ти се мръщи и да ти надува главата с житейските си проблеми, закарва те точно където поискаш и накрая цената е без ad-hoc бакшиш. Много хора ще осъзнаят, че "шофьор" не е професия.

307

марко

преди 4 години

абе хора къде е онзи министър може и на финансите да е дето говори за 2% безработица.Финансов ***!Държавата вече гори!

306

ой

преди 4 години

ой за бакшишите :D

305

fory

преди 4 години

Родните ***,са надминали себе си.Отразено с четири изреченая.Много са.Първо бяха медицинските работници,които зам.премиера нарече,кресливи и дри....свраки,е радвайте се таксиметровите служители няма да са оследните,те в държавата ни по численост са колкото-държавната администрация,най-вероятно!Е стягайте се!Омръзна ни да крадете,лъжете и нищо да правите!

304

Анонимен

преди 4 години

На първо време да спрат цигарите и еврофутбола. Опа то май второто спря още преди това.

303

Анонимен

преди 4 години

Още не знам таксиметровите превози да са под запрещение. Уат ис тхе поинт?

302

Вихрогон

преди 4 години

До Вихър Ти, Вихъре! И такива *** като теб. Явно си доста оядено герберче.

301

Пук

преди 4 години

До 42Дано"По-долу пишещите изпаднете в същото положение. Без работа и пари!"Тогава нали няма да имат пари за таксита? Не ти помага :)

300

XDD

преди 4 години

Като гледам коментарите разбирам защо сме бедни,като всеки гражданин и таксиджията има право на протест,плаща си данъци работи,не съм чул бащицата да е закрил конституцията... И повече народ умря от глад отколкото от тоя вирус за времето което го има който може да мисли ,другите да плюят!

299

42Дано

преди 4 години

По-долу пишещите изпаднете в същото положение. Без работа и пари!

298

Тонката

преди 4 години

Кажи му "Бакшиш"и не го обиждай повече:):):)Долна пасмина.:):):)Има и свестни,но много малко:):):):)90% са пълен леш:):):)

297

extra

преди 4 години

Много се радвам , те са ми в топ три на неприятниците. Но не знам къде измежду *** и господата с големи уши да ги наредя

296

Анонимен

преди 4 години

нещо не мога да схвана, срещу какво протестират, срещу вируса ли ?да идат да го набият, разрешавам им

295

Анонимен

преди 4 години

Таксиметрови шофьори на протест в центъра на София-------------"Бакшишите" са вечно недоволни!Щастливи са само когато возят клиенти през деня в града но, на "нощна извънградска тарифа"!Пък ако хванат някой заблуден чужденец - това е върха на щастието им.Нема по голем мошеник на дребно от "бакшиша"!