6

Ебльо на 3 морета

преди 4 години

До чиновникАз и за малко повече от тия 1000 работя, дори и сега да не е като да са 2000? къде само сме чували по радиото ама се оправям. Говоря че поне в моя град сме останали сигурно 30-40% от работещите фирми и никой не търси нови хора има и такива който търсят но тези който аз знам предлагат 610лв. Ако искаш, вече сам си преценяваш дали ще се оправиш

5

До ВЪЗМУТЕН

преди 4 години

Споко, всички, даскалици, сополобърсачки и както там още ги наричате са в отпуска! Ще Ви гледат невъзпитаните сополанковци цяло лято!

4

Чиновник

преди 4 години

До *** на 3 моретаНа който му се работи, работа има бол дори сега. Ама не искал за 1000 лв. Щом 1000 лв. заплата не го бърка, значи не само, че не е гладен, но е и богат.

3

25

преди 4 години

Имам един въпрос - в условията на извънредно положение неплатен отпуск за повече от тридесет работни дни в година признава ли се за трудов стаж или не? Какви осигуровки се дължат, и от кого?

2

ВЪЗМУТЕН

преди 4 години

ПЕРСОНАЛА НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В КАКЪВ ОТПУСК Е И ВЯРНО ЛИ Е ТОВА ЧЕ ГИ ВИКАТ ФИКТИВНО НА РАБОТА ЗА ДА МОЖЕ НЕ СТИГА СЕГА АМИ ДА ОТИДЕ И В ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ

1

Ебльо на 3 морета

преди 4 години

Уф, успокоих се, добре че е бъкано с фирми които наемат яко хора и имат сериозно производство и търсят работници яката