52

Анонимен

преди 4 години

Ресурси ще събирате само на снимачната площадка

51

Лунатици

преди 4 години

Първо да си оправят бакиите с коронавируса Да измрат няколко милиона - това не съм го измислил аз, а лично оная откачалка наречен за кратко - президент, който им обеща, че това ще се случи след 2 седмици ( а според мен и след доста повече ).После да се закрепят да не фалират в следващите няколко години на криза и ако все още са оцелели като брой хора и като икономика, тогава да подписват разни хвърчащи хартийки наречени "указ" за някакви несъществуващи неща които са само в сънищата им.

50

Анонимен

преди 4 години

А за лунните китайски противоракетни установки дали са помислили.

49

АдолфПутлер

преди 4 години

Наполеон прекара последните си дни на остров Света Елена а Путин ще бъде заточен на някоя от луните на Нептун. Говори се, че ще бъде арестуван като обикновен военнопрестъпник когато отиде в Ню Йорк за новата сесия на ООН.

48

Шефа

преди 4 години

Типична американска наглост - всичко им се полага като тяхна собственост!Дали? Надали Русия ще го допусне!

47

Мунчо

преди 4 години

Набирам миньори за Луната и Марс,предимно симпатизанти на БСП,с цел създаване на комуна и Ленински съботник.Ще осигурим постоянна конферентна връзка с Корнелия,Мая и Станишенко.На оцелелите след завръщане, ще има грамоти с благодарствено слово от партията,за да се надувате като пуяци!

46

Анонимен

преди 4 години

Роскосмос беше поканен да участва в окололунната космическа станция, но им се видя много скъпо участието и се отказаха. Сега недоволничат че тях вече никой никъде не ги кани. САЩ и ЕС поемат разходите по нейното изграждане и експлоатация и всякакви руски плюнки по тях са просто от завист. Ми Русия да се кооперира с Китай и да отиват да берат памук от обратната страна на Луната където китайците вече заложиха семето.

45

Руски тираджия

преди 4 години

Първите заселници ще им раздават ли безплатна земя и инвентар? Питам само за един приятел.

44

Анонимен

преди 4 години

На 7 април 1788 г. американски пионери забиват колчета на мястото, където ще се издигне столицата на Охайо. Днес забиха колчета и на Луната.

43

Браво

преди 4 години

Чудесна новина, Вселената ще бъде уредена по англо-саксонската правова и икономическа система а не по модела на руския допотопен олигархиат.

42

Не е честно

преди 4 години

НАСА да изчака 40-50 години Роскосмос за да може и руснаците да се облажат от космическите ресурси.

41

Анонимен

преди 4 години

Путин веднага да организира протестно движение на лунните жители срещу американския империализъм, който ще им открадне ресурсите и ще ги остави голи и боси като руски крепостници.

40

Анонимен

преди 4 години

Много добре, всички Тромпетисти да се преселят на Луната барабар с кравите си.А, най-добре и "гущерите" къде печатат - и тях да си вземат там.И всичко еднопосочно.

39

Анонимен

преди 4 години

Ако се преместят на Луната ще е супер.

38

Петров

преди 4 години

Дошло е време да се разселим сред звездите и Америка пак ни показва как. По са безаналогови дори и от руснаците.

37

Анонимен

преди 4 години

Земята е плоска а Луната е холограма. Там не може да се ходи.

36

Анонимен

преди 4 години

Краварите ги бива само на холивудски изпълнения. Очаквам да строят Звездата на смъртта.

35

Анонимен

преди 4 години

Досега човек не напускал земната орбита и няма изгледи това да се случи в близките 200-300г.

34

Антон

преди 4 години

Елон Мъск, Джеф Безос, сър Ричард Брансън, Питър Бек, сигурно пропускам някого...На Запад почти не остана уважаващ себе си бизнесмен без собствена космическа програма.

33

Анонимен

преди 4 години

Технически погледнато да се вземат ресурси от луната е просто абсурдно!Каквито и ресурси да има там, дори и много злато, паладий или платина да намерят разходите за добив и транспорт не могат да бъдат избити по никакъв начин.В момента с най съвременните технологии извеждането на 1кг. товар само до околоземната орбита струва минимум 1500 долара. Това прави 1 500 000 долара на тон. като умножим това по две и добавим разходите пътуването между Земята и Луната 384 400 км......