10

true

преди 4 години

колко са преболедували без да знаят е нужно само и единствено на тия дет пуснаха вируса, че да го дооправят да е по-послушен. С полиция за по-убедително, ха ха, а после на политиците шъ го дадат, а те за кого работят, моля? И къде - в германия! От целия ЕС най сор'осоидната държавица, за 30г там либерастията такива пипала пусна че вече новото поколение е с такова мислене.кога ще се научите да четете бе, стига сте слушали тия захаросани "инициативи". Нищо добро няма в тях за вас.

9

икономист

преди 4 години

До До 8За юристите не знам, но всеки икономист(или почти всеки), учи висша математика. По наше време беше в две нива, и задължително "Обща теория на статистиката", за всички специалности! Статистиката обаче е прекалено обширна наука, за да може да се обхване всичко в една дисциплина. Затова има и редица други специални статистически дисциплини, които също се изучават.Отдавна вече съществува и специалността "Здравен мениджмънт", която пък има отношение при решаването на подобни казуси...

8

Munchen_DE

преди 4 години

Напълно съм за такова изследване. Приятна изненада би било да се окаже, че хората масово имат изграден имунитет. Това би възпрепятствало повторно пламване през есента.

7

Язе

преди 4 години

И Австрия почват такава програма. Не знам що само наште го отричат това .....

6

До 8

преди 4 години

Много правилно си го написал, но къде очакваш да те разберат хора завършили право и икономика.

5

Fool

преди 4 години

До Анонимен 7За елементарната статистика, болни евентуално с имунитет. Така примерно процента на смъртност ще спадне, ще се види тези хора с кои други са били в контакт. Така ще се реши кога ще падне карантина. Елементарна математика и статистика, две неща които дават възможност за адекватни решения и мерки.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо им е да знаят колоко са го изкарали без да знаят,като след като не са разбрали няма значение вече? Пълна тъпотия и безсмислица.

3

Анонимен

преди 4 години

Тц. Тестове не плащаме. Те не дават верни резултати при матряла, важат само за от депутат нагоре. Ако има нужда обаче, може да подкрепим още някоя колекторска фирма в тая криза.

2

Анонимен

преди 4 години

Стига сте мpнкяли бе. След 1 седмица Германия вдига мерките и започва да налага стадното разболяване, а който оцелее от старци и хора с хронични заболявания - оцелее. Веднага след това и България ще го направи, нали е немски сателит. Боко ще каже не съм съгласен, ама нали е демокрацията, хората така искат, глас народен. Така че спокойничко, до десетина дни ще можете да се разболявате на воля и вие.

1

Анонимен

преди 4 години

Същото почва и в Италия, където даже след броени дни пускат тестовете в аптеките за 5 Евро. Само тук генерал Годжи и Тиквата ни убеждават, че не можело, нямало смисъл и да си стоим вкъщи