8

House M.D.

преди 4 години

Колеги, ВТС - Велики Турски Сериали ли означава?

7

друг анонимен

преди 4 години

Колко,колко пъти,един ли двайсти ли ?

6

Българин

преди 4 години

До анонимен 6Е що така кълнеш сделката бе другарю?Виваком става собственост на сръбска компания, която най вероятно е собственост на руските тайни служби или ГРУ!Трябва да се радваш!

5

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 4 години

Стига сте ревали за глупости! Смяната на собствеността от ръцете на един капиталист в тези на някой друг няма как по някакъв начин да влоши или направи животът ви по-добър, защото идеята на капитализма не е вие да сте добре, НО (има едно голямо "НО") никой не ви заставя да преподписвате като балами на по-високите планове. Юридически договорите са безсрочни! Който го изпързалят, че било "задължително да предпопишете СЕГА, че договорът изтича" (на по-висока тарифа естествено) си е негов проблема.

4

Анонимен

преди 4 години

Докато друг ни решава съдбата и тука управляват продажни слуги - така ще бъде , робско племе!

3

Анонимен

преди 4 години

Разпродажбата на държавата ни продължава в пълна сила. Храните вносни, моловете се държат ит чужди фирми, производство няма ... само потребление.Добре дошли на новите западни поробители.

2

АнонимеН

преди 4 години

ВСЯКА ПРЕПРОДАЖБА ЗНАЧИ НОВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ УСЛУГИ!!!ТОВА СЕ СЛУЧВА ОТНОВО И ОТНОВО И ПРИ ПРОДАЖБАТА НА ВИВАКОМ В МИНАЛОТО И ПРИ ПРОДАЖБАТА НА МТЕЛ!!ИДВА НОВИЯ СОБСТВЕНИК И ТРЯБВА ДА СИ ИЗБИЕ НАДВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ ПО ПОКУПКАТА И ТОВА СТАВА КАТО ВДИГНЕ ЦЕНИТЕ!

1

Зозо

преди 4 години

Ай честито 5G!!! :)))))))))))))))))))))))))))))