45

Гадория

преди 4 години

...Китай, Тайван и Индия... Тайван бива, ама Китай и Индия не се славят с това, че се интересуват от качество. Могат да ти произведат всякакво лекарство ама .... без активното вещество !

44

К Костов

преди 4 години

От 50 год,1 път изкарах грип,и то леко почти не съм го усетил 3 дена по 2 парацетамола веднъж на ден,никакви други болести,дори и най-леки като главоболие и подобни,подсилване на имунната система с коприва

43

К Костов

преди 4 години

Имах астма,кожни пъпки,алергия,заболявания на ушите.с това нещо се излекувах,с коприва.Това е за смели хора.Аз се престраших и го направих.50 години вече,нямам никакви заболявания.Всеки сам решава.Това лечение ми се яви на сън

42

К Костов

преди 4 години

копривабор,е моят илач,самобичуваш се яко,и възбужда имунната система,иска се смелост,от 50 год никакви заболявания нямам,Кърджали

41

Скептик

преди 4 години

Спомням си един стар спасител на морето. Каза че хлора му е оправил всички спортни травми от 20 години години професионален спорт. Бил почупен целия. Казваше че само коленете не са му минали. Търсеше капсули желатин да си прави хлорни хапчета.

40

Анонимен

преди 4 години

А досега нямали ли сме ?! Ужас.

39

Анонимен

преди 4 години

Ми как не ви е срам бе...! Досега държава производител а сега да няма за нас в България

38

Асен

преди 4 години

Аз от статията не разбрах, какво лекарство ще имате по великден. Това лекарство не е срещу КОВИД 19, а дава положителни резултати при някои хора с усложнения. Един в САЩ нали го ползва профилактично и си замина. Задължително не трябва да го има в аптеките, българите са прости и се самолекуват, а този препарат е много опасен. Само и единствено в болницата под лекарско наблюдение.

37

Анонимен

преди 4 години

Пуснете аналгин хинина от комунизма,не слушайте западната фармацефтична мафия.

36

Бабе

преди 4 години

Ей сеа, миче, последно хидроксихлорин или хидроксихлорохин са вика илача? Ама глей, миче кво драскаш?

35

До 35

преди 4 години

Хидрохлоринт е СЪЕДИНЕНИЕ! Т.е. към водата (хидро) е добавен газ (хлорин), заради което когато ти е бяла чашата с вода налята директно от чешмата я оставяш да се изкачи и изчезне лека по лека от водата докато чашата ти стане прозрачна и можеш да я пиеш вече. Това е ясно!

34

Абе хора

преди 4 години

Пак бюрокрация! Разрешителното ли ви е най-големият проблем, хората умират, оставете глупостите и пускайте лекарството!И не се шматкайте а започвайте производство!Ах защо не съм на Борисов, ще ги побъркам!

33

ПАК ЩЕ СЕ НАЯДАТ

преди 4 години

Някои фирми с милиони за съмнителна продукция лекарства, която вместо да отпише като изгубен разход, ще продаде на бананови републики...Какво изобщо е хидрохлорин? Та това си е явно чиста хлор, която така или иначе пием от чешмите... Еми що боледуваме тогава?

32

Анонимен

преди 4 години

до 32 Ама още сега излитай- границите са отворени!

31

Анонимен

преди 4 години

аз че ще се местя в Индия или Китай ще го направя догодина.защо да мизерствам в българската ***

30

Анонимен

преди 4 години

до 29 Къде да се премествам? Я пак!

29

Анонимен

преди 4 години

до 27 Ееееее, пиянке- голямо постижение- пил съм от това уиски! Прав си ! Тука ме обори. Муахаахахаахаххаа....

28

Анонимен

преди 4 години

до 25 ***, разбирам че обичаш прадедите си... затова марш в Индия бързо да видим колко време ще издържиш сред такава мизерия!

27

Drinks

преди 4 години

До Анонимен"...Единственото умно нещо от индиец сътворено е играта шах- мат! Тази игра е най-гениалната от всички измислени по света- признавам. За друго не се сещам направено от индиец, което да всява респект."AMRUT MADEIRA FINISH и AMRUT DOUBLE CASK

26

Анонимен

преди 4 години

за Индия, научи се да четеш. ползвай гугъл.