11

Гост+

преди 4 години

Чудя се дали ще видим след 2 месеца италианците и нюйоркчани да ходят така свободно по улиците? - нещо се съмнявам, т.е. чудно ми е как така вирусът изчезна толлкова бързо и изведнаж от Китай?

10

Анонимен

преди 4 години

Как преценяват дали някой е здрав за да може да ползва влак? С декларация или служебна бележка?

9

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно от коя държава е тръгнал вируса. В Ухан беше първото място, където го диагностицираха.

8

анонимен

преди 4 години

извинете за безочието и арогантността, но са се нароили кат ***, тези милиард и половина, които направиха целия свят зависим от тях трябваше навреме да предупредят и носят вина.всичко китайско намразих и ми е жал за малка България мизерна и бедна, която не може да си позволи тази пандемия. НЕ на евтините китайски ***. дотук

7

Яница

преди 4 години

Китай съсихаха не само световната икономика но и погубиха милионни човешки животи по света!!! Поэволиха на вируса да се раэпространи по целия свят и да опустушава държави!!! Хиляди китайци обикаляха света в периода октомври до януари, обикаляха эараэени сред нищо неподоэиращите и неэнаещи хора от други държави!!! Атомна бомба трябва на таэи иэмет да се иэтрие от лицето на Эемята!!!

6

Хан Крум

преди 4 години

Защо повече от месец Китай криеше заразата. Малтретира лекарят установил, че се е появил нов смъртоносен вирус.Той умря.За този един месец заразата плъзна по цял свят-кацаха, излитаха самолети от Китай за навсякъде.Чак м. януари завардиха(арестуваха) града(10милионен). 56 милиона цялата провинция.В 10 милионен заразен град само 50 000 били заразените и само 2 500 умрели-ха ха ха. Не всички сме ***.

5

Анонимен

преди 4 години

До гостЛеле, 3 месеца след епидемията, хората още изпозлват тезата, че нелечим ВИРУС е тръгнал от някакъв си пазар ...

4

ЛОЛ

преди 4 години

Давам коефициенти за следващата пандемия, като избора е панголин, заек, куче, котка, морска храна или отново прилеп.

3

Анонимен

преди 4 години

отворили са пазарите за месо, да не излизат! да им се забрани!

2

Анонимен

преди 4 години

Да видим Ухан с население над 10 млн. жители 2007 г. се заразили 50 000 хлд. човека. за каква епидемия камоли пандемия става на въпрос.

1

гост

преди 4 години

СЗО да забрани на китайците да ядат каквото им падне. Да се засилят хигиенните им мерки на пазари с хранителни стоки. Видяхме какво на пазара в Ухан. Пълна отврат.