341

Totenkopf

преди 4 години

А защо не е повторил любимата си мантра, че не трябва да се носят маски? Защо не го питахте затова или и за него си е променил мнението? Трябва да се вземат адекватни мерки, ама не казва какви, Голем Експерт!

340

Анонимен

преди 4 години

Баце ти на какъв език пишеш? Може ли в един пост от три изречения да имаш 12 грешки. Айде малко се стегни и тогава пак ръси мъдрости.

339

за съжеление

преди 4 години

Популистите преборват Професионалистите за пореден път Но на каква цена?

338

спазвам изолацията

преди 4 години

Спазвам изолацията и следя какво се случва. И е страховито - и здравната система не помага, ако нещата тръгнат на зле, дори и да си в топ Болницата. А и никой не отрича, че 80% ще се заразят. И пак отлагат прогнозите за пик за още след Х седмици...Какво излиза - неизбежно който не може да пребори короната - ще си отиде. А останалите дълго и мъчително ще тъпея по къщите докато всичко наоколо се руши. Не знам дали "не се замерват с камъни" професионалистите, които имат малко идея кое е по-добре..

337

Баце

преди 4 години

До Анонимен 373Баце, тва е верно, никой нищо не гарантира, понеже никой още не знае какви са средносрочните и дългосрочни ефекти от таа работа (те едвам успеват да приемат болните, камо ли да прават изследвания на вече един път оздравелите). Се пак се знае, че антитела се изграждат, което е признак, че човек придобива некаква степен на защита. Колко и каква е трудно да се каже. Ако следващото боледуване е по-леко, тва вече е сериозен напредък. Кво има да се коментира на последиците?

336

Анонимен

преди 4 години

За боледувал с covid-19 никъде не се гарантира, че човека вече има имунитет....Единствено се предполага, че последващото боледуване ще е по-леко. Да не коментирам последиците след "оздравяване".

335

не съм баце, но нищо

преди 4 години

Защо на Мангъров няма да му се наложи да лъже и маже ли? - ами защото, когато човек говори това, което мисли, не му се налага да си припомня какво е говорил n дни назад. И все пак, надявам се нощ и Бойкото ви да излязат сухи. Оптимист съм, знаете ли защо? - защото и карантината им е като всичкото им - симулация. Т.ст. надявам се, че след като я отменят, повечето от нас ще имаме имунитет. Така те ще се пъчат как са ни спасили, 80 % ще ръкопляскат, а другите 20% ще питат- ама за к во ги ручахме ..

334

Баце

преди 4 години

До Доц. Дамян ИлиевБаце, тва е разумно според мен, и вервам, че ше се мине точно на тоа вариант като олабим общата карантина. Ше требват екипи за бързо реагиране по обласни центрове (ако требва подпомагани от военните).

333

367,

преди 4 години

За теб не ръкавици, а скафандър трябва - да не става никой свидетел на глупостта ти. Ти, ако щеш, под скафандъра си сложи и цял пакет ръкавици и един маншон отгоре.

332

Баце

преди 4 години

До Анонимен 363Баце, ти тва откъде го знаеш? Питам, защо аз четем постоянно некви мнения на некви важни клечки във Вирусологията (Кекуле, Протцер, и други такъви лица) и те не са сигурни, но предполагат, че имаш поне временно. Просто не казват неща които не са доказани, което е нормално за некои отговорни хора. Та ми е интересно ти откъде си информиран повече от, да речем шефчето на Берлинската клиника ШаритЕ по теа въпроси? Както обикновено, предварително ти благодарим за отговора!

331

Анонимен

преди 4 години

Доцент Мангъров, изключително много Ви уважавам заради професионализма Ви, но още повече заради смелостта Ви да поставите този професионализъм срещ, вийнстващата профанизация!Желая Ви успех - личен и професионален!

330

Анонимен

преди 4 години

От този чух да не носим ръкави ци че може да хванем гъбички.Сега имам оправдание защо кварталната магазинерка хваща всичко с голи ръце, месо ,сирене ,банкноти.честито на заразените. И това е доктор доцент...Дай боже на всеки здраве че ако попаднеш на такива,не знаеш каква теория ще ти приложи

329

Доц. Дамян Илиев

преди 4 години

Тактиката на ГЕРБ за борба с COVID-19 трябва да е същата като при борбата с чумата по свинете миналата година. Трикилометрови зони около огнището и в тях всичко под ножа. В седемколометровите зони около огнището тестове и ако има вирус-пак под ножа! Успехът е гарантиран.

328

пинко

преди 4 години

Точно такъв си, заедно с Радев сте врагове на държавата!!

327

Баце

преди 4 години

До Анонимен 362Баце, аз тоа аргумент го чуваш често от по-умните от мен (явно), обаче като се сета за ограниченията за скороста, краш тестовете за безопасност, глобите и други такъви посточнни мерки и не мога да не отбележа, че тва сравнение малко издиша. Дуго нещо дето исках да те питам, понеже каза че язденето на кон е по-безопасно: баце ти качвалл ли си се на кон некога у жувота и при какви обстоятелства (благодара ти от се сърце за отговора)?

326

Анонимен

преди 4 години

До ТТи още ли не си разбрал, че при този вирус няма... гаранция за придобит имунитет...Невежеството просто е навсякъде... Боже Господи...

325

Анонимен

преди 4 години

Ми те от катастрофи загиват повече хора отколкото от тая корона. При това от катастрофите все млади гинат.Луди млади безсмъртни, но гинат. Дали да не въведен една карантина. Всички у дома.Спираме бензина, затваряме заводите. Язденето на кон е по - безопасно.А на магаре още повече. А вървенето пеша даже е полезно. А сега даже и това ни забраниха. И то защо. *** им лъсна гол. Целта са 10 милиарда. Крадът и заминават. А какво направи властта от женската мечта Бойко? Бъчва. Корема му декар стана

324

Анонимен

преди 4 години

Ама то никой не е сам на този свят, бе хора. Всеки има за кого да се тревожи, включително и самият Мангъров. Само Бойко е сам като куче, и пак се тревожи човекът. Моля всички последователи на Мутафчийски да се оттеглят в манастир, заедно с хората, за които се тревожат!

323

Т

преди 4 години

Човекът казва да се изследват хората за антитела , за да се видят, кои имат имунитет и може да задвижват социалния и икономически живот. Не виждам да се иска масово заразяване, то и сега болниците не издържат. Колко време може да си позволим изолация с по 300-400 теста на ден ?

322

Анонимен

преди 4 години

В началото на епидемията Борис Джонсън ходеше и стискаше ръцете на хора в болниците като казваше, че не се притеснява от вируса. Естествен подбор...