11

Анонимен

преди 4 години

Д а се работи за без пари супер

10

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да благодаря на моя стоматолог д-р Георги Петров - ако всички лекари бяха така добри и съвестни и такива професионалисти като него ! Мисля че сега освен частна практика, работи в лицево челюстна хирургия на Умбал Св. Георги Пловдив. Той е причината да нямам негативно отношение към всички лекари . Честит празник д-р Петров!

9

Анонимен

преди 4 години

Видяхме каква му е признателността, когато биеха медицинските сестри по первазите на прозорците.

8

ivailo

преди 4 години

Въобще не подкрепям ВСИЧКИ лекари, щото между тях е пълно с отвратителни хора... А на тези които работят достойно и влагайки всички свои сили - Бог да им въздаде. А Ананиев да ги възнагради финансово, вместо да дрънка празни приказки.

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя Бабек още ли не си е подал оставката?

6

ХХХ

преди 4 години

***. Що ти не бачкаш за признателност. Хората рискуват живота си а ти си пълниш банковата сметка. За теб не важи правилото за пенсия нали.

5

ЗАПЛАТИТЕ БАЙЧО

преди 4 години

Там се изказва благодарност. На думи лесно, а сестрите ги обявихте за терористки.

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя лицемер с бавното говорене и още по-бавно мислене сега ли се сети за тях?Нали бяха терористи?А,Ананиев?

3

......

преди 4 години

Аз винаги съм бил признат и благодарен на достойните лекари в България, не само сега. Но чак да се ръкопляска...... това не е нито театър, нито пък лекарите не лекуват болни само от няколко месеца. Това са го правили и преди, без аплодисменти. Това е чиста медиина и политическа манипулация спрямо хората, с цел отклоняване на вниманието от истината. Сега се убедих, че овце има в цял свят, които не мислят трезво и вървят по свирката на овчаря. Бог да пази България и свестните по света.

2

Анонимен

преди 4 години

супер, хайде сега дайте парите от субсидиите на милко калайджиев и другите чалгаджии връзкари рушветчии и милионери арендатори да си построят къщи за гости, на медиците по 20 стотинки за нощен труд са им много даже

1

Тръба

преди 4 години

Този още ли не си е подал всички видове оставки?