14

Анонимен

преди 4 години

По дълга статия не можахте ли да напишете. Кой ще ви я чете.

13

измамата корона виру

преди 4 години

търсете в гугъл : видео измамата корона вирус-няма начин да се направи тест точно за определен щам на вирус - т.е. PCR теста показва само дали имаш вирус от семейството коронавируси - а всеки може да го има-всеки умрял по каквато и да е причина се казва, че е умрял от коронавирус, а в света постоянно умират хора по най-различни причини-болниците са празни : търсете #FilmYourHospital

12

Анонимен

преди 4 години

До Не издържам !Вероятно д-р Гергана Николова е личен лекар на журналистката Петя Славова автора на тази статия.

11

Не издържам !

преди 4 години

Почти всеки ден по всички медии се появява тази докторица; питам се, а с какво е заслужило това внимание ?Къде и кога е специализирала?Научни трудове, но в престижни научни издания.Кога трупа опит, след като е повече в телевизиите, дават интервюта къде ли не ..?Писна ми от нея ..!Има и ... други лекари.

10

Анонимен

преди 4 години

знаем как се лекува от разстояние. Точно като тези шарлатани -екстрасенси, които "лекуват" от телевизионни предавани, поставят диагнози.. Затова вече имаме и смъртни случаи от такова "успешно" лечение. Чухме за загиналата жена от Враца, която е имала обикновен апандисит, но е била лекувана за коронавирус по телефона, докато не е получила перитонит ..Чухме и за друга, която се е самоубила от страх, понеже са я убедили, че има вирус, а тя го е нямала. А колко ли още има такива?

9

агрономист

преди 4 години

Още преди години прочетох прогнози, че и лекарите и учителите ще изчезнат като професии. В света на високите технологии всеки си мисли, че разбира от медицина, освен от футбол разбира се....

8

Стига вече!!!!

преди 4 години

стане ли дума за медицина, всички телевизии канят, интервюират и показват САМО тая докторка! стига вече!!! има и други лекари в България.

7

Напротив

преди 4 години

До Анонимен зъболекарНашите мисли са със зъболекарите, но тях може само чудо да ги спаси от заразяване. Или пълно защитно облекло тип скафандър.

6

Анонимен

преди 4 години

Вайбърът е съвременна диагностична технология.

5

Анонимен

преди 4 години

Държавата това са всички хора и докторите, така е при лъжовната система наречена демокрация, запретвайте ръкави и се хващайте за работа свободата иска жертви.

4

ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР

преди 4 години

Много лесно даже се лекува короната от разстояние - с Парацетамол! Може и да имаме над 50.000 легла в болници, ама в случая хората гинат по домовете си. Пардон, като направят тежка пневмония, ги прибират в болница, за да си умрат самотни!

3

Анонимен

преди 4 години

дъщеря ми е зъболекар и в момента вади зъби и прави лечение на хората с болки и надути бузи.никой не помисли за този тип здравни работници и стомат.медиц.сестри .те работят в устите на хората .не на 2 метра или като бърза помощ със слушалка на гърба на пациента. а в УСТАТА на пациента,всред облаци от кръв и аерозол.но ЗЪБОЛЕКАРИТЕ не са хора нали?те са застрашени на 100%, но никой не го интересува.

2

Анонимен

преди 4 години

До .....Коя работа е ясна? Защото на мен ми стана ясно последните дни, че в тази държава живеят главно ***.

1

.....

преди 4 години

Всичко е манипулирано вече е ясно,щом докторка казва , че пандемия не е имало.Нарича пандемия дето умряха 10 баби и 10 дядки над 80,а забравя свинския грип 2009 , дето починаха само в България 4000 човека. Ясна е работата ,вече.Работата ще се оправи само с бой ;)