12

до 1

преди 4 години

Да, вируса не съществува, също така земята не е кръгла, еврeите са извънземни както и президента на САЩ и Путин са марсианци. Това да кажеш че вируса не съществува и го няма е като да твърдшиш и останалите твърдения, ти извън село излизал ли си. Точно обратното е броя на заразените е силно занижен, много повече са. И спрете с клишетата че сезонния грип убивал повече хора, вие колко познати имате умрели от грип? Защото аз живея в Берлин и познавам много болни които са в болница, това са факти.

11

нито един кариес

преди 4 години

Тъй, тъй, в Китай всичко цъфти и върже...

10

хммм

преди 4 години

Много се съмнявам при 1 милиардна държава която гореше до преди 10 дни в момента да няма и един нов случай. Знам че болшинството от хората тук са заклети ***, но всички знаем колко е висока свободата на словото при техните държави. Имах приятел колко ми разказва как няма къде да заравят умрелите преди няколко седмици и всички които снимат с телефони биват затваряни. Сигурно броя на умрелите е намалял, но чак пък да няма нови случаи, нека не прекаляват, не всички сме овце.

9

Анонимен

преди 4 години

Ха ама вие вярвате ли им. Хората в тази държава живеят в 18 век. Това, че комунистическия режим снима няколко лъскави града не значи че целия Китай е така. Китай е една от най-мърлявите държави в Азия заедно с Индия! А това че имат свръх производство по никакъв начин не отговаря на начина им на живот!

8

Анонимен

преди 4 години

САЩ отделят луди средства за военните и почти за нищо друго. Това предразполага към живот, водещ до хронични болести

7

Анонимен

преди 4 години

Няма заговор. Природата налага свойте закони! "Нехуманни", но справедливи. САЩ и най-вече Европа отделят луди средства за социални разходи. Поддържат живота на индивиди, които отдавна щяха да са си отишли по естествен път. Предразполагат към живот, водещ до хронични болести. Тези с хроничните болести ги поддържат и те създавет следващи поколения още по-обременени. Ордите от Сев.Африка и Афганистан също са обективни движения. За"облагородяване"на европейския генотип. Вирусите също са естествени.

6

Шойгу

преди 4 години

Китайците лъжат и крият

5

Напреднал+

преди 4 години

Не е така. Защо не погледнете под друг ъгъл? Упрекват Китай, че не казва всичко. А може би именно не казват как точно лекуват хората и как предотвратяват заразата по-нататък. За мен е очевидно, че вече имат и двете: лекарство за болните и ваксина против заразяване.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако си имаха *** и Радев, САЩ нямаше да може да им подобри антирекорда. Не помня кой го каза, че китайците и германците са друга бира. Кажеш им хоп и правят хоп. Дисциплина. Виж италианците с всеки "аморееее". А испанците дори и мъжете се мляскат по устата. Шведите били студени и дистанцирани. Ами затова при тях няма нужда от тези мерки. Неее! Има световен заговор! Ние много ги разбираме тези неща. Затова сме първи по професорски титли на глава от населението.

3

Анонимен

преди 4 години

Един господ знае тази нощ колко са умрели по къщите си без дори да имат възможност да бъдат прегледани от лекар.

2

Анонимен

преди 4 години

Стига бе хора. Достатъчно е че всяка новина е свързана с този *** вирус. Може поне за Китай да бе пишете. Вече и на децата им стана ясно, че Китайските цифри нямат смисъл. Първи случаи са регистрирани най-късно декември, може дори ноември, нито имаха карантина нито нищо. Числата там февруари трябва да са милиони, не 800. Какъв е смисълът да се пише, като се знае, че са глупости.

1

Анонимен

преди 4 години

Във Китай не е умрял нито един човек от Коронавирус. Китай инсценира всичко и светът се заключи в къщи чакайки тежък финансов и икономически срив.