148

Е и

преди 4 години

Голям праз

147

кука

преди 4 години

До Анонимен 166ми то за всяко нещо е така в живота бе умнико.

146

Анонимен

преди 4 години

Общо взето ситуацията е такава, че всеки който реши да се тества ще се окаже положителен за да се вземат едни пари от МВФ отделени за справяне с коронавирус... После Вики, Кристина, Барселона....

145

Факт

преди 4 години

Заглавието е в стил "Пенсиите скачат с 3.2% от първи юли"! А когато една медицинска маска от 8 ст. вече се продава по 2.20 лв това не в скок! Това е пазар!

144

Анонимен

преди 4 години

Ако се откриват по 30 заразени на ден при 6 000 000 население ще ни трябват 200 000 дни,а това са 547 години за да се изчистим и намерим всички заразени.Нещо бавно ми се струва темпото...

143

Анонимен

преди 4 години

Короната не е нищо друго освен една маска закачена за ушите.

142

избирател

преди 4 години

Вие тук,не общувате,не обсъждате,а се плюете,като махленски клюкарки!!!Най добре би било/поне според мен/ ДЪРЖАВАТА,да продължи да функционира,до момента,на истинската епидемия....,ако изобщо се появи такава!!!Епидемия,се обявява,при 200 заразени на 10 000 души!!!Е до момента,ние нямаме заразени/според ТЯХНАТА статистика/,дори за едно голямо село!!!Защо тогава,почти съсипаха държавата,ИКОНОМИЧЕСКИ?!

141

капка в морето

преди 4 години

Заглавието е тенденциозно а българската журналистика няма капка достойнство.

140

Анонимен

преди 4 години

Изгключително гръмко и глупаво заглавие, целяюо да внася още паника и страх. И 5% = 16 нови болни. Сериозно ли при 7.5 милиона колко процента са 15 човека? А колко от тях са по сериозно засегнати?

139

Пян Гъ

преди 4 години

До 146Като си такъв голям отворко и критикуваш "компетентно" ген. Годжи, кажи КАКВО БИ НАПРАВИЛ на негово място? Да си отговорен пред цялата държава и пред мародерската опозиция, готова за власт да продаде и майка си? Дай накратко твоите приоритетни мерки, та да видим що за специалист си.

138

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМерките са работещи и адекватни. Просто много умници... в момента се... самолекуват...

137

Анонимен

преди 4 години

До МайнаДо септември и после втора вълна... И така около 2 години. Ив Годен - френски вирусолог

136

евтин трол

преди 4 години

Не гласувайте за ГРОБ! Гласувайте за Болен!

135

Анонимен

преди 4 години

До варненецВече си с корона... между ушите т.е. в главата.

134

Анонимен

преди 4 години

Явно тикво паникьорите до сега спинкаха. Чета надолу критични мнения без минуси. Последните 30мин обаче заваляха минуси на поразия. Явно мутропоклонниците обичат да нанкат до късно - също като идолчето им...

133

Анонимен

преди 4 години

Тези мерки НЕ РАБОТЯТ, а са в сила почти от месец. Болните вместо да намаляват те се увеличават защото прибраха българите от чужбина които основно донесоха заразата и се е трудно да бъде спряна. Интересно с какви дрехи ще се обличаме когато времето се стопли?.Няма да е с къси явно защото вируса върху кожата може да се залепи и от там да се придвижи към носа или устата и да влезе.А с тия маски кожата на лицето ще понесе понесе кожни проблеми.

132

Майна

преди 4 години

Какво правим на 13 май хора как мислите? 20 заразени на ден пика ще е 2025

131

Котки

преди 4 години

Уважавам търпението на ген. Мутафчийски и спокойствието, с което отговаря на въпросите. Само че искаме факти - колко теста се правят на ден и къде? В кой крад колко болни има? От всички нови колко са медици и колко са се върнали от някъде? Колко се лекуват с онази комбинация от лекарства, за които се казва че помагат и колко са по-сполучливи резултатите при тях?

130

Ellefson

преди 4 години

Оняден имаше пак 24 нови, т.е. процентът е бил даже по-голям (защото на по-ниска база), ама тогава за проценти не говореха. Реално, ако се гледат процентите от ден на ден, при еднаква или близка бройка новооткрити, те само ще падат :)

129

Анонимен

преди 4 години

Началник на властоблизката държавна болница с далавери за стотици хиляди!Тия минуси от централата на ГЕРБ ли ги цъкате?