12

Анонимен

преди 4 години

Примерите, които дава г-жа Лайен, ме карат да се гордея с боеспособността на "обикновенния"(както обичат да ни наричат политиците ни) българин и същевременно да се срамувам от слабостта на държавният апарат.Моля Ви господа политиканти и прочие държавни служители, уважавайте ни защото Вие сте по обикновени от нас.

11

Христо Христов

преди 4 години

@7Според мене, вече няколко пъти показаха, че са неадекватни и даже вредни (попречиха на австрия да наложи контрол на италианската граница).

10

Христо Христов

преди 4 години

Планът маршал беше пари от незасегнатите от войната щати за полуразрушена европа.Тази говори за бясно печатане на пари, нещо което европа и тогаз можеше да направи... И които и тогаз и сега биха били пари без покритие.ПП. Колко пари дариха брюкселските бюрократи за справяне с кризата?

9

от Окръжния комитет

преди 4 години

Другарката Урсула фон дер Лайен, от Окръжния комитет в Брюнсел, с партизански псевдоним Уши Чифтето, ни похвали! Сега пожарникарят няма да млъкне от самопохвали, поне две седмици.

8

АнонимеН

преди 4 години

ЕС ИМА ТРИЛИОНИ И Е ДЛЪЖЕН ДА ГИ ДАДЕ НА ДЪРЖАВИТЕ СИ ЧЛЕНКИ!!!!НА ТАЯ И Е НАРЕДЕНО ОТ УПРАВИТЕЛИТЕ НА БАНКИТЕ КОИТО БОРАВЯТ С ПАРИТЕ НА ЕС ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ТРИЛИОНИТЕ ДА НЕ СЕ ДАДАТ НА ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ А ДА СИ ОСТАНАТ ПРИ БАНКЕРИТЕ!!!ТОВА Е ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ!!!! А КУКЛОВОДИТЕ СА БАНКЕРИТЕ ПРИ КОИТО СА ПАРИТЕ НА ЕС ТРИЛИОНИ ЕВРО!!!НЕ САМО, ЧЕ ПАРИ НЯМА ДА СЕ ДАВАТ НА ЕС ДОПЪЛНИТЕЛНО АМИ ЕС ЩЕ ДАДЕ И ТО ОЩЕ!!!!

7

Freeman

преди 4 години

Урсуло, не ми обяснявай кво трябва да се направи. Прави го. Тyрена си там да работиш, не да говориш. Всяка една криза е възможност за консолидация, както е и възможност за разпад. Зависи от това дали хората, вземащи решенията, са читави или кaлпaви. Сега е ваш ред да покажете какви сте.

6

Анонимен

преди 4 години

Тази има много изтормозен вид.

5

Анонимен

преди 4 години

ЕС,Китай и СЗО масовите убиийци в световен план.Америка да ви плаща Нато а вие само да се биеъе в гърдите колко сте велики.

4

Анонимен

преди 4 години

ЕС има нужда от свежи пари от САЩ наготово и от бели роби от Източна Европа да издържат гостите на Мурсула фон дер Меркел.

3

Анонимен

преди 4 години

Разликата между СИВ и ЕС е само в името.Довиждане пътници! Комунистите от Брюксел със заплати от по 4000 евро правещи нищо. Лесно е да получаваш заплата от данъкопладците и да не правиш нищо за никого и само да претендираш за това. Края е близо корумпирани бойлуци от Социнтерна в Брюксел!

2

Анонимен

преди 4 години

Дайте да дадеме.

1

Анонимен

преди 4 години

ЕС е пътник хората не искат глобалисти, нито пък да седят затворени, нито пък да умират от вируси нито пък бежанци.