230

Анонимен

преди 4 години

С малки изключения нивото на журналистите на брифингите е трагично. Няма ясна мисъл, омазани въпроси, припряност, търсена на сензация и интриги и увъртане. За каква аудитория се прави това? Безсмислен дори и не цирк, щото вече не е забавно.От такива журналисти няма нужда нито едно разумно общество.

229

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Най-обичам да слушам "брътвежите на "щаба за дезинформация"!!!!!Една журналистка им каза ИСТИНАТА направо в очите!!!!!Не си играйте със страховете на Народа,че ще дойде ден във който няма да има къде да се скриете........

228

......

преди 4 години

Бих искал да използвам момента, за да поздравя щаба в България на чело с ген. Мутафчийски (капитан Америка) и неговите подчинени от лгата на необикновенните. Но им липсва само един клоун от цирка, за да допълни бройката. Така ще са още по силни в битката срещу невидимия враг. Този яростен и смъртоносен вирус единствен по рода си.

227

.....

преди 4 години

Тия тестове са толкова надеждни, дори ти показват джакпота от тото 6/49 за другата седмица

226

???

преди 4 години

Нови 8 случая след колко теста? 10 теста или 20 теста? Ако се правеха по няколко хиляди теста на ден, регистрираните със заразата щяха да са много повече.

225

ORCUS

преди 4 години

ДО: 248Не бързай, ще дойда и за тебе! Изчакай си реда!

224

Анонимен

преди 4 години

Цели 8 (осем) случая на ден! С каква "невиждана ярост" ни удря тази "гадост". Адът се разтваря, за да ни връхлети "бедствие с невиждани до сега размери"... Цели осем заразени само за ден! Е, да, стовари ни се адът, ама не адът от някакъв вид вирус. А адът от нашето овче търпение на некадърните и нагли политици.

223

Анонимен

преди 4 години

В Италия излизат все повече постове във FB на хора с починали близки възрастни хора - че са си отишли от друго или просто от старост, а са обявени като починали от коронавирус. Починалите в старчески домове са писани по презумция от все от коронавирус. Снимка на хале с наредени десетки ковчези, илюстрираща "ужаса от коронавируса" се оказа от преди години на удавени нелегални имигранти от потънало корабче. И така...

222

А ве

преди 4 години

стига вече пропаднахте от45 до 60 до 70 и сега 90годишна смешни сте.

221

pipo

преди 4 години

Като гледам какво правите по болниците и колко сте зле всички барабар с тоя колун с униформата, се чудим що не земем е дръво па да ви затепам сите наред докат мърда последниот. Ей, досега никой не е разигравал такъв цирк с жестока пародия на медицина. Навсякъде по болниците цари хаос и паника! Хората няма кой да ги погледне и *** от страх в чакалните, а вие ги пишете в статистиката на коронавируса. Медицината е все още в 18 век!!! Ако ви вземе някой машините една диагноза не може да сложите.

220

Анонимен

преди 4 години

А защо най-великия и смел политик се скри в резиденция,след като няма вирус?

219

Анонимен

преди 4 години

Ето и статистика - Докато на други места започна лек спад, в САЩ има растеж,в Русия синусоидата също върви нагоре - днес 954 болни повече.. Световните хегемони не търпят други да държат първенството.

218

Анонимен

преди 4 години

До Шашиговориш / пишеш глупости, няма такова нещо, отказани санитарни или медицински полети!!!

217

До 231

преди 4 години

По времето на комунизма имаше ред,дисциплина и спокойствие. Нямаше мутри и рекет.Да,вярно нямаше пазарна икономика, но...пълно щастие няма.

216

стефан

преди 4 години

Не чух един умрял само от корона без придужаващи още 5 болести.Не чувам и за други които умират от нещо друго, всеки който умира няма значение от кво задължително е заразен с короната.

215

Признание

преди 4 години

Днес сутринта, с неохота генералът призна, че до момента няма починал пациент от корона квирус, който е без придружващи тежки заболявания.Използват тежко болни хорица с които да манипулират общественото настроение. Страх от Бога нямат, подлеци!

214

Анонимен

преди 4 години

Забелязва се масирано и широкомащабно психическо деструктуриране.

213

Бацо

преди 4 години

И да знаете, че Мангъров е виновен, този български Менгеле!

212

До Българин

преди 4 години

Ти си голям шегаджия и си много объркан.

211

Tony

преди 4 години

Covid 19 skoro ste izcezne, malko ste tirpim I vsicko ste se opravi. Spazvayte naredbite I se pazete. Vsicko nay dobro za vseki edin. Vseko cudo e za den dva, tazi cuma moje bi ste e za malko povece no I to ste otmine.