11

Анонимен

преди 4 години

Добре обмислено предложение на Подкрепа. Не ги харесвам, но сега съм съгласен с предложението им.

10

Стоян Господинов

преди 4 години

Как един обикновен работник може да си позволи 1 година неплатен отпуск /господинът по-долу/ и същият ми твърди, че държавата вече фалира ??? Вземи стани един министър само ти си ни надеждатата да ни оправиш, вложи си и спестяванията и ги дай за благото на народа

9

Анонимен

преди 4 години

До МариянаСъбират се Марианче, но ти са широки пръстите.

8

Марияна

преди 4 години

"Тия деца са вече водят полов живот, а майките им искат да ги гледат, разбирай не им се ходи на работа, децата трябва да са по самостоятелни"Така говорят само хора без деца.

7

Марияна

преди 4 години

Дете на 3г. как да се гледа само? Почивка не съм виждала никога как да събира бели пари за черни дни с минимална заплата ? Смешковци коментирате без да помислите .

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен3Ти си смешен, аз съм обикновен работник с две деца. Мога да си взема цяла година неплатен отпуск, ако се наложи. Имам с какво да живея.

5

тото

преди 4 години

Подобни едностранни предложения, трябва да се избягват да се публикуват. За мен 30 са нищо, след, като може и да са 90 дни. Икономически експерт може да седне и да си направи една табличка с приходи и разходи да види излиза ли сметката.

4

111

преди 4 години

Тия деца са вече водят полов живот, а майките им искат да ги гледат, разбирай не им се ходи на работа, децата трябва да са по самостоятелни

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСмешен/ смешна си ти ! Така се спестява ако си обикновен работник, знаеш ли колко семейства в България не могат да си позволят почивка.

2

Анонимен

преди 4 години

Смешни сте бе, държавата фалира вие искате да я изсмучете докрай. Когато тези майки са работели и са взимали големи заплати да са си спестявали, та сега да има с какво да живеят. Ака как ще спестяват, нали е по-важно да отидем на екскурзия и после да се фукаме.

1

Бойко Борисов

преди 4 години

Пари нема, действайте.