44

ДДРОнег

преди 4 години

Абе там в лелеяния запад, всички известни все са преживявали някакво насилие, да не би това да е задължително условие, за да станеш известен ???!!!Да вярвам или не, това е въпросът ...

43

Хахаха

преди 4 години

До Николaй ФичетоХахахах то затова само Стамбул, Одрин и 4-5 курорта са боядисани и долу-горе имат европейски вид , всичко останало в малките градчета и Анадола прилича на обори с утъпкана пръст за главна улица и чешма на центъра да си поят магаретата .

42

Анонимен

преди 4 години

били са извънземните!И при нас у Хасково има една дето ходи по улиците като катастрофирала каруца и нея са я отвлекли извънземни и са я дрогирали.

41

Анонимен

преди 4 години

Ееех Дъфи.....

40

Неоспорим Факт

преди 4 години

... В стопанско отношение България дори е сред най-развитите части на империята, а качествените и много ценени стоки на българските занаятчии и земеделци намират широк прием не само на обширните османски пазари.В началото клани много скоро българите са спечелили уважението на турците . Българските чоебаджии са били сред най-уважаванит граждани на всеки град и са спонсорирали умни българчета да учат в чужбина . Пример.Вижте къщите в Арбанаси..Елена..от това време ВСИЧКИ те са били на българи.

39

Анонимен

преди 4 години

Дъфи, демек Дафинка или как???

38

Анонимен

преди 4 години

Вече е дърта и никой не иска да я отвлича

37

Анонимен

преди 4 години

А Боширов и Петров с туба "Новичок" не се ли навъртаха наоколо?А мечок с yшaнka и балалайка нямаше ли?

36

Ох Дъфи

преди 4 години

Ох Дъфи, толкова се чудих къде си, сега се радвам че си имала преживявания, но си жива. Бог да бъде с теб!!!

35

blqblq

преди 4 години

"блестяща" статия и допълнителни уроци по история,някой пак не си е пил хапчетата ПЪПЕШИ:)

34

панчо

преди 4 години

До Ислямското Робство 0е и?

33

бай ганю

преди 4 години

тази май разказва измислици на коитосамо 5 год.дете би повярвало

32

G

преди 4 години

Или неграмотно написана статия, или пълни измислици или и двете. Аз лично нищо не разбрах, какви хотели. Уж отвлечена от ресторант, а после "казва, че е дрогирана в собствения й дом, но не знае, дали е била изнасилена и там". После си мислела да избяга докато изнасилвача спи, ама нямала пари? Значи ли това, че не е била завързана и с достъп до ключ? И, че е видяла похитителя? После как се е прибрала вкъщи, какви нощници е горяла, нищо не разбрах. Май е прекалила с дрогите и кариерата е свършила

31

Анонимен

преди 4 години

Баси, кой би си причинил това да изнасили това сплескано кюфте?

30

От 30

преди 4 години

Думата прави е с а ,не с ъ. Може да поправите. Грешка на клавиатурата.

29

До 29 от 28

преди 4 години

Коментарът не е написан от мъж, а от жена. Историята която разказва ,, потърпевшата " е пълна измислица. Просто си прави реклама,за да получи внимание от асоциацията на лесбийките и феминистките. Тоя трик дано не е с обратен ефект за нея. Пръви мръсно на тоя дето я е изоставил. Типично по женски.Да не се появи ,, похитителят",който да покаже каква е била сметката от петзвездния хотел.

28

Анонимен

преди 4 години

като чета коментарите,....всички сте за затвора,потенциални изнасилвачи.

27

Между редовете

преди 4 години

Ако беше истина,щяха да я наврат в мазе с мишки,не в хотел. Дъфи, Дъфи кой знае колко хайвер и шампанско си изпила и изяла на чужда сметка. Тоя мъж като е видял, колко си скъпа за поддържане, платил набързо рум сервиза, не е искал да те погледне и си е тръгнал. От историята ти така звучи. Да беше отвлечена по тъмно и изнасилена на някоя магистрала, щях да повярвам и да те съжаля. Но това няма как да ти се случи,защото сигурно караш скъпа кола и те пази бодигард.

26

blqblq

преди 4 години

чел съм всякакви глупости,но мисля че това бие всички рекорди

25

не толкова млад поет

преди 4 години

Да се благодари Дъфиче ония са били с калъфи и сега не ревеС.дете на ръце