78

Идея

преди 4 години

Според мен за хората дето имат куче, трябва да си има отделни паркове, дето да го разкарват и да плащат за тая разходка. За 30 минути като е 20 лева и има полицай да го отчита времето като се спазва разстояния 2 метра,ще видите как бързо ще се прибират и няма си лафят. Също така да си носят торбичка дето да чистят след животното,иначе глоба.

77

Само питам

преди 4 години

Ама тоя дето е правил снимките,не го ли е било страх,че и него ще глобят???

76

Сз

преди 4 години

До 79Че кой те е спрял да излизаш. Не може в парка и на групички. Сам ако щеш си обикаляй улиците.

75

Анонимен

преди 4 години

безсмъртните любители на разходките- утрешни доброволци в болницитеВ същност може и сега да се пазхождате- носете храна на бабите по домовете им

74

Анонимен

преди 4 години

А бе,вие наистина ли не излизате?Ужас!

73

баи

преди 4 години

тия с кучетата цяла софия обикалят за тях карантина няма ли- кучкарите и депотатите може да се разхождат каде им доиде а обикновенните хора заключени да ти и дьржавата

72

ммм

преди 4 години

Батюшка Путин е издал Указ съгласно който не може представител от едно семейство да се движи на улицата; може се разхожда домашен любимец, например, куче, пес, котка, борсук ..Като виц от руската телевизия! Дама е взела на каишка своят съпруг; спира полицията ѝ я пита защо са двама на улицата, а тя учтиво отговоря, че това е нейният верен пес.Нека да има повече хармония в този живот.

71

Домашен арест

преди 4 години

Е сега е супер да си полицай , спокойно си се разхождаш и си стоиш на слънце , завиждам им!!

70

Анонимен

преди 4 години

В Стара Загора за момента с вечерния час е много спокойно и тихо...Забравих си колата отключена и си спах, като къпан... Само котки и кучета се мотаят без притеснения.

69

Victimized

преди 4 години

Гледах една снимка как в Южен парк на входа, стоят група полицаи 6-7 човека и си лафят, докато пазят да не се събират групи от хора в парка.

68

Анонимен

преди 4 години

Фотографа да си счупи апарата и повече никога да не използва такова устройство!

67

ivailo

преди 4 години

Простите полицаи в гетата ходят ли, за да следят за спазване на карантини и събирането на много хора на едно място :)) Не естествено, по-лесно им е да глобяват с по 5 бона майки с деца в градинките , или тийнеджърите по игрищата.

66

Злоупотреби

преди 4 години

До 245:Всеки коментар против властта и щаба и призиви за протести ще го шотна и ще го пусна на имейла на МВР! Тогава ще видиш кой е тролла!

65

хахаха

преди 4 години

*** престани!Айде успокой се,никой не ти се поддава на провокациите.Сега ред на коментарите със звездичките ли е?

64

Злоупотреби

преди 4 години

До 245: Каква свобода ще върнеш?? Свободията ли? Дето не спирате да щъкате по целия свят, дето сте забравили какво е доброта и човечност, дето сте се отрекли от род и родина?Само чатала за вас! Щял да върне свобода..., май скоро не си спал в районното!Ще се радвам извънредното положение да продължи и да въведат полицейски час!

63

Анонимен

преди 4 години

Що се излагат така тие хора, най-голямата глу-пост която съм чувал.....не трябва да се забранява разходката в паркове и градинки, напротив....просто не трябва да се събират повече от двама човека промерно..

62

245

преди 4 години

След като платения *** пробва да настройва хората с кучета и без, но не успя, сега се пробва да настройва хората от различни селища, после ще пробва и с политика, не се поддавайте на провокации не сеоставяйте да ви се отвлече вниманието от милиционерския произвол,диктатурата в момента у нас- никъде цивил.свят няма подобно нещо и мислете отсега- свободата няма да ни я върнат обратно,сами ще се нложи да си я извоюваме обратно!

61

Бюджет на мвр

преди 4 години

Да сложат лентички и на жълтите павета и който излезе - 5000лв. глоба, събрали се са там и карти играят.

60

Злоупотреби

преди 4 години

Не съм Добринка, някой пише глупости от мое име!И да, винаги подавам сигнали в полицията, карантината е за това да се спазва!И ще подавам сигнали до като не спрат да мамят държавата! Защото заради такива кучкари като това семейство заразата е отшумява! Кого лъжат? Себе си и нас!

59

123

преди 4 години

Ако още някой не е разбрал "общественичката" доносничка е платен ***.Целта му е да насъсква хората едни срещу други и да отвлича вниманието от милиционерския произвол и диктатурата в България,такава, каквато никъде я няма в цивилизования свят. НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ МАРИОНЕТКА НА ВЛАСТТА Е!