9

До ОПС

преди 4 години

Абсолютно безмислен и злобарски въпрос. Всеки който работи си получава заплатата, който не работи получава помощи , аз лично ще получавам от схемата 60/40 докато си стоя в къщи , но засега полочавам доста повече от гръцките 700 евро на твоя приятел. Единственото , което не ме кефи са дежурните оплаквачи и оплювачи в тая страна .

8

EL SALVADOR CALIENTE

преди 4 години

До 4:да бе вярно много Гърци са се навъдили бива да ги поразчисти природата

7

Минаващ

преди 4 години

Гърците и турците не ги мислете.Хората имат държава и що-годе кадърни управници.В тези две държави управляващите също крадат,но поне дават и на народа.

6

ОПС

преди 4 години

Имам приятел в Гърция и каза че получава всеки месец х 700 евро като безработен.В Турция също получават помощи от държава.В България някой нещо да получава освен безлихвен кредит:)))

5

Анонимен

преди 4 години

AMI 6TE SE POMOLQT NA TURCITE DA VI POMOGNAT... DRUG UZBOR NQMAT. EC E C PARALIZA

4

Ром"с

преди 4 години

***,май се е спецеризирала сега пък само за негативни новини по-вируса,статиите по короната са само от нея...преди бе ,всичко за Русия от нея... . Нищо лично към г-жа вАСИЛЕВА *** ,само констатирам фактите ...

3

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете гърците..От няколко дни регистрират спад на заразените.бай *** от село буково да му мисли

2

Анонимен

преди 4 години

Ако аз съм лекаря, след като кметицата ме определи за селски, ще остане без нито един лекар. Кметовете и депутатите са най -големия бич на съвременното общество. Когато не ставаш за нищо и ти се краде, ставаш политик!

1

Анонимен

преди 4 години

Добре ,че имат доктори идващи от Турция.