33

Брокер

преди 4 години

Ако брокер представлява купувача и продавача, то той защитава интересите и на двете страни!

32

Гладен Брокер

преди 4 години

Бизнесът с имоти тотално мина в offline режим, ама тези май още не са го усетили.

31

Анонимен

преди 4 години

проблемът,че българия се изчерпа демографски и вече не праща на столицата млади и потенциални купувачи на апартаменти и съответно такива,които да наемат жилища.в провинцията останаха пенсионерите и ромите.да не говорим,че почти всички гипсокартонки са купени с ипотеки за 20-30 години.население с 1 млн.по-малко за 30 год.,но същевременно 1 млн . нови жилища в големите градове и най-вече софия.този огромен дисбаланс доведе до настоящия срив и колапс...

30

до Гошу тариката

преди 4 години

Смени ли си ника лилавия? Как се подвизаваш сега ? Знам, че четеш такива статии и мизерната ти душица се е свила в мръсотията между малкия пръст на левия ти крак.Къде си сега да ни обясняваш за непрекъснатия растеж и да лъжеш хората да "инвестират" в ипотеки? Скрил си се в миша дупка и се тресеш какво ще стане с ипотеката ти ? Сой си там в дупката и не смей да излизаш през следващите 10 години...

29

Мунчо

преди 4 години

То сега още няма да продват, всеки ще стиска и ще чака като запек в тоалетна. После ще почнта да пускат обяви на старите цени с идея-ако се мине некой, после ще почнат да пускат яко обяви за наем, следете по сайтовете да видите как се увеличават. После ще почнат да продават паркоместа и гаражи на половин цена и чак тогава, като се отпуши диарията ще се осерат тотално с редки....Тогава става весело... А за купуване се мисли чак след 1-2 години, като им уврат кратуните и нормализират цените надолу

28

една българка

преди 4 години

До ВъпростникИнтересите на брокера

27

Анонимен

преди 4 години

Аз пък търся за лично ползване с чиста площ минимум 60 квадрата до към 100. Западни райони, до 400евро на квадрат за ново(качествено и с акт 16) и до 300 евро на квадрат за старо може и панелно. Също не бързам, само оглеждам засега.

26

справедлив

преди 4 години

Търся да закупя няколко апартамента с цел инвестиция на цени до 600 евро/кв м.Задължително с Акт 16.Предпочитам южните квартали.Не бързам.Комисионната -само за сметка на продавача!

25

дедо Ви

преди 4 години

Баба ми казваше: Синко никога не си взимай къща, кола и жена по снимка. Ще се хапеш след това.

24

СКИДКА 6%

преди 4 години

цената на един имот може да падне с 6% ако не ползвате "посредник"

23

Приятел

преди 4 години

До ГЛАДЕН БРОКЕРНе разбрах от къде ще дойдат евраците?Може ли някаква инфо?

22

Анонимен

преди 4 години

Брокерите и агенциите не подлежат на никакво законово регулиране, те са следствие на пазара и целта им е да резнат част от баницата

21

хаха

преди 4 години

Вчера един пуска обява за тристаен със скица в соц.мрежи После негов колега го шерва и коментира колко е яко и пита - а в тази сграда с раз.за строеж от дек.2019 има ли свободни двустайни за инвестиция! Спуках се от смех,цел ден им се смея на тие.Да купиш имот на разрешение за строеж по време на пандемия и последваща депресия...ей това ще да е инвестиция.Добре,че са от Имотека да ни разсмиват в тези тежки дни!

20

cinik

преди 4 години

Какви имоти бе, бюрата по труда регистрират по 3000 безработни на ден! Косвените жертви на маерките надхвърлиха броя на починалите от коронавирус! Задава се невероятно обедняване,сривът на цените на имотите ще е толкова по-голям, колкото повече седмин в извънредно положение. Ако се задържи и лятото смело може да отписвате една трета от цената, че и повече. Продължи ли до есента- сбогом на 50%.

19

ГЛАДЕН БРОКЕР

преди 4 години

НАРОДЕ КУПУВАЙ , че СЕПТЕМВРИ КВАДРАТА СТАВА 3000 еврака.....СЕГА Е МОМЕНТА!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Кой купува имоти в тая баркотия. То да не е да си купиш *** по интернет за 5 лева

17

реалист

преди 4 години

Не знам защо въобще тези брокери са необходими.Всеки може сам да си пусне обява със снимки или видеоклип в нета.Хем ще се вижда и местоположението и изложението ,все неща които брокерите крият до последния момент.А купувача ако иска ,може да си наеме човек ,който да провери изрядността на документите по сделката.Куцо ,кьораво и сакато се самоопределило като брокер и чака на хранилката.Е ,свърши гьовеча.Хващайте се на работа.

16

...

преди 4 години

Тези чакали да се замисля, че е време за оферти тип два имота на цената на един.

15

Анонимен

преди 4 години

Тези брокери наистина не осъзнават или се правят, че не осъзнават какво се случи. Ако искат някаква сделка, да пробват да намалят цената с 50 процента спрямо февруарската и като няма кой следващия месец намалят още, след няколко месеца ще я нацелят цената и ще имат средно 1 сделка на 5 брокери, било със или без онлайн огледи.

14

Въпростник

преди 4 години

Ако брокер представлява продавача и купувача, чий интереси защитава?