38

VD

преди 4 години

За какво изобщо се обсъждат тия неща? Днес младежите освен да щракат по телефоните и компютрите друго не правят - все по-мързеливи и неграмотни стават с всяко поколение - тази "песен" е уникален пример!!! Имаше случаи на самоубийства от тийейджъри, че могат да издържат на карантината....направо да ги взимат в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов"!!!

37

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупост!

36

Анонимен

преди 4 години

След Стоянка Мутафова(мир на праха й), друга подобна фамилия е звездата сега.

35

Анонимен

преди 4 години

изкуството на бай балгар чалгаджи - това е

34

баи

преди 4 години

а кога ще иссвири творбата на -генерала

33

Анонимен

преди 4 години

Какво е "мемета"?

32

Анонимен

преди 4 години

За пропаднала територия - пропаднали артисти

31

ОНЗИ

преди 4 години

АБЕ ДЪРТИЯ НЯМА ДА СТАНЕ ТВОЙТА РАБОТА БЕ !!!! ДОТЕГНА НИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БЕ !!! ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ЛАПАЛ И СИ ВЪРВЯЛ ПО ТЪНКАТА ЛАЙСНА - ПОНЕ НА ДЪРТИ ГОДИНИ СЕ СПРИ БЕ !!!

30

Анонимен

преди 4 години

Чак по 600 евро едва ли ще станат, но със сигурност ще паднат доста дори и в София, а мнение 30 е писано от брокер - 100%. Пробва се да улови последните шарани преди кризата.

29

Анонимен

преди 4 години

култ към личността

28

до #26

преди 4 години

До #26Анонимен: Не можеш да ме убедиш. В момента има бум на търсене на имоти, завръщат се козари, огняри, зидари с някое евро и купуват в окръжните(обл.) градове - Русе и Плевен, Ст. Загора, Бургас, Търново. Тук някой и друг забогатяващ от субсидия, посбрал някой левец, купува в София на цена - каквато му поискат. Парите в банките се обезценяват. Криза - виждаш всички сили и средства се хвърлят в София, там са и чантаджиите с ГАРАНТИРАНИ държавни високи заплати. Само ни стрижат, за да има за тях

27

Анонимен

преди 4 години

На такъв "чар" такава "певица" подхожда.

26

Пламен

преди 4 години

Чалга - Меди и Малката от "Пайнер" са "Кючекът на карантината'2020", Рап - "Когато интеренетът спря", изпълнители на "Занимейшън студио"(#056БургасИзгрев)

25

Анонимен

преди 4 години

Добре де...разбирам да слагате простотиии примерно да ни занимавате с това като кво направила Кардашян, ама това вече надминава всякаква идиотияяяя!

24

Анонимен

преди 4 години

до до #19Скоро до 1-2 г ще мога да си купя и в Манастирски ливади и Кръстова гора.Бъди сигурен.

23

Анонимен

преди 4 години

До до УточнениеИ аз имам същия опит.През 2009 купих на 650 евро на зелено двустаен, и влязох през мой 2010г.Преди два месеца ми предлагаха на 1200 евро да си го откупят обратно.Честно казано съжалявам че не го продадох , но кой ти е предполагал тази епидемия.

22

до #19

преди 4 години

До #19уточнение: Затова пък можеш да купиш на себестойност в Мъглич, Никопол, Две могили, Червен бряг, Долна Оряховица, Етрополе

21

До Уточнение /№ 19/

преди 4 години

През 2006 г. купих жилище в новострояща се сграда в София. Познавах строителния предприемач, той добросъвестно ми каза, че 1 кв. м от новия строеж на него му струва 200 евро. През 2006 г., още преди да започне изкопаването на основите, беше продал някои от апартаментите на зелено на цена 420 евро/кв.м. След 2 год. разпродаде последните апартамент, вече на шпакловка и замазка, по 950 евро/кв.м. На около 50 м строяха друга сграда, със северно изложение, но вече разпродаваха по1000-1200 евро/кв.м.

20

неразбрал

преди 4 години

А за Каскета защо няма хит?За даскал Дончев и счетоводителчето Влади Бездомника?Очаквам цял албум с хитове на Гериту.Редно е да възпее и заслужилите герои- Цвъко и Цецка ,онези с евтините апартаменти.И Шкембе войводата-с балада за паспортите и военните имоти!Може да покани и Веско Маринов за дует.

19

Германия

преди 4 години

Ко-ко-ко да кажа,то-то-то тотална простотия 😁😂😁