22

Анонимен

преди 4 години

В Германия събота и неделя се провеждат по-малко тестове и всеки понеделник излиза публикация как имат спад над новите случаи. Просто немската икономика ще страда изключително много ако карантината се задържи (погледнете на автомобилната индустрия) и затова подготвят общественото мнение за това да обявят пика за преминал и да отменят карантината.

21

Анонимен

преди 4 години

Новината е: Баба е здрава.

20

До германеца

преди 4 години

Германия за завиждане хахаха с по 5000 нови заразени дневно ? Вече второ място в света след САЩ надминаха и Китай с един милиард население. А умрелите се увеличават вече доста бързо вече са близо 3000.

19

Анонимен

преди 4 години

Епидемията ще докара мир в Близкия Изток, Сирия, Ирак, Афганистан. Запада ще бъде принуден да спре да прави войни в чужбина и да им продава оръжие.Ще има положителен ефект върху екологията."Всяко зло, за добро"

18

Анонимен

преди 4 години

Запада вече е Третият свят.

17

Германец

преди 4 години

Да, за корона говорим. Като съотношение на смъртни случаи към носители на вируса Германия си е за завиждане. И като цяло правилата се спазват. От всички.И не били, разбираш ли, 96700 ами ЦЕЛИ 100000... Ти разкри най-голямата конспирация. Евалата.

16

Бате ти си луд

преди 4 години

Не знам дали Германия е зле, ама за 500 случая и по-малко ви държат затворени, щото я стане повече, българите ще мрът като пилци, защото няма необходимото обурудване и специалисти да ви поддържат. Пусни си PornHUB и не се впускай в теми, където не нямащ идея как стоята нещата

15

Анонимен

преди 4 години

Новият пазарен оборот задължително включва коронавирус в сметката: Пари-коронавирус-пари.Коронавирусът ще бъде аргумент във функцията на Световната икономика.

14

До12

преди 4 години

Говорим за Коронавирус заболели а не за икономика или?

13

Анонимен

преди 4 години

Голямото ходене и събиране на Великите лидери ще бележи спад. Ръкуването и прегръщането ще се считат за престъпление и охраната на Великия лидер ще неутрализира бутащият се Малък лидер към Великият лидер. Ще забравят за цалувки, ще се върне поздравът от разстояние 2 метра, който ще прилича много на мини хитлеристки поздрав - махане с ръка.

12

Германец

преди 4 години

Германия сравнение с нас са жива трагедия.---Хахаха

11

До10от Deutschland

преди 4 години

Германия сравнение с нас са жива трагедия.А заразените не са 90 хил а цели 100.000 данните са на John Hopkins институт който е независим в сравнение Robert Koch институт който е държавен и ги дава за днес 96 700 или с 3 700 повече от вчера. Докато John Hopkins ги дава с 5000 повече от вчера.Германия не 90 а 80 милиона а че правели стотици хиляди тестове на ден е най голямата глупост която бях чул до сега.До вчера липсваха достатъчно тестове. Верно е че имигрантите масово не спазват ограничения

10

Munchen_DE

преди 4 години

Германия си е Германия!И без да има забрана за посещение на парковете, само е препоръчително да се стои вкъщи.90 000 случая в близо 90 милионна страна заедно с мигрантите и при 100 000 теста на ден.В България с 400 теста на ден намериха 540 заразени при 7 милиона. Не изследват всички, дори и със симптоми.Всеки да си прави сметка! И дали тези безумни мерки в БГ помагат?

9

АнонимеН

преди 4 години

ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ИМ ДЪРЖАВА ИМАТ ПОСТАВЕНА ВАКСИНА ЗА БЦЖ ТЕ ЛЪЖАТ С ДАННИТЕ ЗА БРОЯ НА УМРЕЛИТЕ ОТ КОРОНА ВИРУС 2019 КАТО НЕ ГИ ПИШАТ УМРЕЛИ ОТ КОРОНА ВИРУС А ОТ ДРУГО!!!ИТАЛИЯ СЪЩО ЛЪЖЕ!!ВЕРОЯТНО САМО ИСПАНИЯ КАЗВА ИСТИНАТА ЗА ДАННИТЕ

8

Deutschland

преди 4 години

Не знам за какъв спад става въпрос . Вчера бяха 96000 днес над 100.000 по 4/5 хиляди на ден от 2 седмици. Картината е ужасяваща тук?

7

факт

преди 4 години

Короната почна да си губи силата!

6

1

преди 4 години

До Глупости,защото *** казва само истини.

5

Анонимен

преди 4 години

не е вярно! в клиниката на дъщеря ми от днеска едната смяна са в карантина- позитивен здравен работник от корона вирус.

4

Ф

преди 4 години

Да разбира се - всяка събота и неделя има забавяне... Естествено не заради почивните дни,а просто така. Следващото забавяне ще е сега от петък та чак до вторник, сряда... Великден е!

3

Анонимен

преди 4 години

ГЕРМАНИЯ може и да послъгва със статистиката за корона вирус ,че икономиката много забуксува и вече искат да разхлабят мерките и ще го направят даже и децата от 9,10, 12, 13 клас могат да тръгнат на училище след 19.04.,защото имат изпити,а другите класове ще се включват поетапно. Май след 19.04. ще се разчита на групов имунитет , на страната и трябваше време да преструктурира работата на клиниките,да осигури оборудване и предпазни средства.