28

До 27

преди 4 години

Ама ти и през социализма си обаждал на милицията за разказване на вицове бе, ***... А дес си виден еднокнижник и същия доносник! На прокурор за игра на карти!? А що не доносничиш за безсмислените брифинги на каращия се годжи, където са се събрали много повече от 11 *** на едно място...

27

Бай гено

преди 4 години

Ти като ги спазваш кво те вълнува кво прави комшията, той си има глава на раменете него ще глобят евентуално. *** то тва си е наша черта аз ако съм зле комшията да е 2пъти по зле. Или им завиждаш че си карат работата пък ти параноик такъв си залегнал у вас в килера от страх

26

Анонимен

преди 4 години

Свобода или смърт!

25

Наблюдател

преди 4 години

Дванадесетият играч ги е предал. Неведоми са пътищата Божии!

24

бай Гено

преди 4 години

Ми ша ги обаждат разбира се бе алооууу , правилата са за всиюки ! Пред блока имаме беседка и постоянно се събират профани и кибици там , заболяя ме ръката да набирам милицията ама то и милиция ли е сега , преди 89-та такова мише щяя им фърлат ...

23

Ле Нин

преди 4 години

Трябвало е да използват методите на индийската полиция. С дървените сопи по задние части. Щом не разбират от дума.

22

Albanian, Plovdiv

преди 4 години

Просто... Все едно с колегите да врътнем един белот в обедната почивка и да стане сензация. Това вече е фашизъм.

21

Сериозно

преди 4 години

Това вече е пълно малоу.ие... Няма ли да обявят картоиграчите за "врагове на народа" и да ги изпратят в Белене? Живелите през социализма ще потвърдят, че тогава не даваха на прокурор за игра на карти... Дори и за слушане на ББС-си! От собствен опит го знам! Явно еднокнижните доносници се стараят повече от родителите си преди 30-40 г.

20

Анонимен

преди 4 години

А тълпите джурналисти, оператори, парламента и други вирусоносители?

19

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Да не би новината за тази милиционерска акция за залавянето на 11 опасни буржоазни картоиграчи да трябваше да ни накара да ръкопляскаме от благодарност довечера?

18

Анонимен

преди 4 години

Какво означава дежа вю, сериозно питам, и от кой език?

17

Анонимен

преди 4 години

На хората много ще им хареса новият Военен режим. Всички псевдодемократи, които 30 години крият фашистките си идеи много трудно, ще излязат и ще кажат: "Нашите пак дойдоха на власт. Ура!"

16

Анонимен

преди 4 години

Ми то добре,ама след като откриха че 3-*** дупетати са заразени с коронавируса,защо се допуска 237 изедника да продължават да се събират на едно място без да бъдат глобявани и слагани под карантина.

15

Анонимен

преди 4 години

Милиционерщината се завърна с пълна сила.Остава активисти на ГЕРБ с ленти наръката ''ОТРЯДНИК'' да тръгнат по улиците...

14

Дежа вю

преди 4 години

Някой ги е изпял на милицията.Също като едно време. Ще бягам от тая държава при първа възможност, докато още не са опънали пак кльона и не са започнали да ни гърмят при опит за бягство от концлагера.

13

Анонимен

преди 4 години

Ще играйте карти, а?Вместо да излезете да поспортувате на чист въздух.

12

Анонимен

преди 4 години

Има едни 240 ,които се събират /понякога / и получават заплати !Вместо глоби или затвор !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Браво ! Този акт бележи край на българския 30-годишен преход, ликвидирал българската държава.

10

Анонимен

преди 4 години

При нас дядовците карат колела из града от сутрин до вечер и няма нито един униформен да патрулира.Май тия 'проверки' по медиите са рядкост, колкото да се създаде илюзията, че има държава и всъщност всичко е хранилка за калинки и лъжци.

9

Слави

преди 4 години

Ти от къде знаеш кой къде се разхода, като те е страх си стой у вас даже до прозореца не ходи че е опасно.