16

Анонимен

преди 4 години

Влогър е поамериканчения вариант на българската дума вложител преди първата палатализация( к,г,х преминават в ч,ж,ш) . Идва от думата за женски полов орган, която дума в средновековието е означавала "пунгия" - нещо кожено в което се влагат работи и от там- влага-лище

15

!?

преди 4 години

За да има най-много загинали е доста логично да има и най-много заразени, друг въпрос е че не ги изследват, защото сигурно вече няма достатъчно персонал.

14

ради

преди 4 години

Гого, Гого.... да се покажеш много навътре и се изложи...Влогърът е човек който води видео блог.

13

Gogo

преди 4 години

Вие от днес.бг сте много неграмотни ***. влогър?! Какво е точно това. Идва от Blog и се казва Блогър...

12

АнонимеН

преди 4 години

ЛЪЖАТТЕ СПРЯХА МАСОВО ДА ИЗСЛЕДВАТ И СЕГА МНОГО ТРУПОВЕ НЕ СЕ ПИШАТ, ЧЕ СА ОТ КОРОНА ВИРУСИТАЛИЯ НЕ САМО, ЧЕ НЕ СЕ ПОДОБРЯВА А АПРИЛ ЩЕ БЪДЕ ПО-ЗЛЕ ОТ МАРТ!

11

Анонимен

преди 4 години

Тишината преди бурята.

10

До 6 Забележкар

преди 4 години

Да, има проблем с Р но липсва така модерният напоследък и адски дразнещ "Ъ" стил, " ... намираме се ъъъъъ на улица еди коя си ъъъъъъ гъдето ъъъъъ тази нощ се слъчи за пореден ъъъъъ път ..." В общи линии момичето е ОК и я предпочитам пред много други по-известни от нея.

9

дсфсфс

преди 4 години

До забележкарМен пък ми харесва. Проблем с разбирането на информацията - нулев. Даже наобратно, запомнящо е.

8

До 5

преди 4 години

От къде разбра, че са 2 милиона! Китай може още да е соц.страна, но тя е държава от по нов соц.строй! Няма такива ограничения каквито имаше при нас, така че няма начин да скрият толкова жертви. И защо да крият!

7

Анонимен

преди 4 години

Добре де ,ами след 15.05 когато тръгнем по улиците,той вируса ще изчезне ли,какво ще правим ако се устреми пак нагоре,още 2месеца ли ще стоим в къщи?наистина какво ще правим?

6

забележкар

преди 4 години

Това момиче, говорителката от репортажа има много секси глас, да, но има и сериозен логопедичен дефект. Не бих издребнявал, но в случаят гласът и правилната артикулация са основният и работен инструмент. Тези неща са поправими, оправете си ги

5

Анонимен

преди 4 години

До "пак лъжи"Йовчо,в В Китай жертвите са около 2 милиона!Ако си умен има начини да го разбереш.Но не си.Безмозъчен ***!

4

Анонимен

преди 4 години

Само лъжат капиталистите че Путин бил нисък а той е 187см

3

Анонимен

преди 4 години

До Пак лъжиЛъжа е и ,че Олимпиада няма да има. Нали?Що ли лъжат?

2

Пак лъжи

преди 4 години

Омръзна ми с тези твърдения,че в Италия имало най много смърт. Една проста сметка...Китай с неговите два милиарда има по малко умрели от Италия? Просто Китай,типично за комунисти,Боко Тиквата,Тръмп да паталогични лъжци.

1

е как няма

преди 4 години

Там са руснаците и дезинфекцията е безмилостна.:)