435

И.Б.

преди 3 години

България е в чакалнята на еврозоната вече, ще получи 29 милиарда евро помощ.

434

Анонимен

преди 4 години

КОГАТО БИЗНЕСА ТИ ЗАВИСИ ОТ ВЛАСТТА, ЩЕ ГОВОРИШ ТОВА, КОЕТО ИСКА ВЛАСТТА!

433

Шаши

преди 4 години

Росене, само ти лаеш. Взимай пример от другите бивши президенти.

432

Анонимен

преди 4 години

Роската - първа българска мисирка!Кут куд кудяяяк!Изказаното от Първата Мисирка (Плевнята) не трябва да се коментира! Аз не разрешавам - той винаги е прав - в тоалетната!Метафори, иронии и пр.

431

Ванче Михайлов

преди 4 години

До българин 457Дано братският китайски вирус застигне и Румен Грипенов, та да ускори срещата с идола му Тодор Живков!Амин!

430

Deutschland

преди 4 години

Защо няма да получим пари от ЕС знае може би само Плевнелиев.?Пари ще получим от ЕС фондове около 2 милиарда.А вчера фон дер Район съобщи за нов Маршал план за всички 27 страни от няколко трилиона ?.

429

Българин

преди 4 години

***- Плевнелиев , още ли е жив. Дано да умре от вирус.

428

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Във времената на повсеместна лъжа да казваш ИСТИНАТА----това е екстремизъм!!!!!!! Джордж Оруел

427

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Мистър "БИЙН" почна да се изказва "угоднически"!!!!!Какви "правомощия" има президента(ти кой беше и какво направи)?!??"Популиста вика дръжте популиста"!!!!!България от много години не е излизала от кризата във всеки аспект на живота!!!!!Със страховете на хората си "играе" "правителството",което е самата ИСТИНА!!!!"Мерките" били "адекватни" ......е това ми идва в повече........

426

Reptile

преди 4 години

... 100% точно изказване! Те и за 3 фалита са виновни, не само за евро зоната!

425

1

преди 4 години

До Анонимен-455 ,а твоя непремиер е пожарникар,а разликата между пожарникар и военен е от земята до небето,а за деси плевнелиев,нямам дума с какво ,да го сравня.

424

Моля ви се......

преди 4 години

Защо лъжете хората .....още февруари имаше бум на респираторни заболявания ..... Вируса отдавна е сред нас ...Закъсняхте с извънредното положение, което пък по чудо съвпадна със обявяването, че ще се усвояват едни пари за борба с вируса

423

Анонимен

преди 4 години

Защо има толкова злоба и злъч в този човечец,нещо в детството му ли се е случило?Не се радва на живота и нещата покрай него -деца,жени,пари,каква е тази фиксация не мога да разбера?Но явно има и такива-жалко.

422

Анонимен

преди 4 години

А защо гласуваме за герб,след като става това което искат БСП и Радев?Бойко е на власт 10 години и ако искаше щеше да е в Шенген и еврозоната,но той не иска защото бе с мафията и олигарсите.Герб и БСП са едно и също нещо,зависими от мафия и олигарси.

421

1

преди 4 години

деси плевнелиев,отдавна народа,те нарича президента-лала /шут/

420

ДААА..

преди 4 години

ЗАГЛАВИЕТО И НАПИСАНОТО Е ЗА ДАВАНЕ ПОД СЪД -ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО БЪЛГАРИТЕ ЗАПОМНИХА КАТО НЕКАДЪРЕН ПРЕЗИДЕНТ- А ЖУРНАЛИСТКАТА КОЯТО ГО Е НАПИСАЛА НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ЧЕ ГИ НАРЕКАХА *** ДАЛИПЪК НЕ Е ТАКА????

419

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо Пастирката си въобразява , че като влезем в чакалнята на РМИ ще ни напълнят калпаците с евра. То там си е една чакалня - нищо повече. А и в Еврозоната не дават пари на калпак - там дават заеми, докато не заборчнееш като Гърция. Европейсият съюз ни даде за епидемията 750 млн евро, ще даде и още малко, ако е нужно.Какво повече

418

Анонимен

преди 4 години

Кукла на конци е Свекървата, а БСП и Русия са кукловодите...

417

Анонимен

преди 4 години

ЕНП = ФАШИЗЪМ !

416

Анонимен

преди 4 години

Защо в заглавието е написано обобщаващото "ние" - ей това не ми е ясно.