97

Анонимен

преди 4 години

Мале, мале. Инглизите не били с робски манталитет. Вие осъзнавате ли че тез робовладелци за които говорите са били от елитната класа което е под 10% от хората им. Останалите са били от нисшата работническа класа които де факто са били роби на елита. Живял съм години на острова и мога да ви уверя че това са едни от най-овчедушните хора на планетата.

96

До славянин

преди 4 години

Относно ингилизите. Взимайки последните 400 години..Да трудно ще придобиеш " робски манталитет " / доста спорно във всеки случай понатие/ ако си бил най- големия робовладелец в света. Което от своя страна е било основната база, че са били една от най-богатите страни в света.Но от друга страна е основата на скрит комплекс на виновност в последствие. За UK не говоря щото 20% от тях са бившите роби.

95

96

преди 4 години

Айде стига се пениш славянино, така само признаваш че не си прав.

94

Хасан оглу

преди 4 години

Англичанларъ,са балъци

93

Недко Илиев авт.шоф,

преди 4 години

Ще заведа дело в Хага срещу КАТ,само се заяждат,преди малко ме спира същия,и ми вика що съм карал без аптечка и със зацапани номера,пийнал на заден ход,на червено,в обратната лента

92

до славянина

преди 4 години

Много си ограничен , много са ти слаби познанията и общата култура, да си чувал за нормандското нашествие, или иначе казано англичаните са били около 200 години под френско/белгийско робство, което е било между другото период на възход за тях защото нормандите са оставили държавност и са въвели латинският като официален административен език.

91

Анонимен

преди 4 години

И в нашия парк имаше барбекю вечерта на обявяването на мерките. Но никой нищо не им каза, напротив. Който си е роден с късмет, така си живее щастливо по живо по здраво.

90

Ъ

преди 4 години

И те като руснаците Само няколко века робство от викингите ....

89

славянин

преди 4 години

Браво на ингилизите, така правят хора, които никога не са били роби и под робство! Може само да се поучим от тях!

88

Анонимен

преди 4 години

Англичаните си нямат понятие от хигиена, вижте им изобретенията, т.н. маска за лице, която ползват в момента е едно прозрачно фолио, което се придържа от лента на челото, в официален репортаж на ББС от една болница показаха една африканска сестра, която си повдигна маската за да се почеше по носа. Гледайте "the physician" с Бен Кингсли, когато в арабският свят са имали развита медицина англичаните са ги лекували т.н. "бръснари" които са били на нивото на шаманите по тихоокеанските архипелази.

87

Стоимен шоу

преди 4 години

Защо хората не могат да ходят в парка,а Ами защото,корона-вируса е с предимство,аааа ха ха ха ха ха хааа

86

Анонимен

преди 4 години

Паркове,кръчми и чалга...За Бай *** това е ...свободата...А щаба им я отне...Само Слави Трифонов може отново да им върне тази "свобода"...

85

ТАКА СЕ ПРАВИ

преди 4 години

Точно така се прави, масово нарушаване на безсмислените забрани и забраите отпадат!Точно Англия много добре го знае - по този начин Индия нарушава забраната за събиране на сол (масово индийците започват да нарушават закона и той се отменя)!

84

Анонимен

преди 4 години

Е, такова нещо у нас няма как да се случи.Ние спазваме забраните.

83

Анонимен

преди 4 години

#НямаДаСиСедяВкъщиБраво на англичаните.

82

До 75

преди 4 години

А как е у горен Лозенец, сифиянецо? Хаха

81

London

преди 4 години

Само един парк е затворен (Lambeth), починалото 5 годишно дете е с придружаващи болести .Защо изопачавате фактите и всявате паника? Повечето хора спазват забраните. Живея в Лондон от 23 години и говоря от позицията на очевидец.

80

До 82

преди 4 години

Гледам безстрашен си! Времето те плаши, вируса не! Бегай

79

Анонимен

преди 4 години

"Няма по-лошо нещо от страха"Капитан Петко ВойводаСнощи, БНТ1

78

Азз

преди 4 години

Идеален момент да излязат от ЕС. Мога да кажа само едно Ха-Ха