324

соцабг

преди 4 години

Простия народ гледа как му закриват болниците,няма такива овце.Народа заслужава да няма никаква здравна помощ,такъв *** народ сме днес.Добре си беше Соца,във всеки град болница ама искахте демокрация

323

Търнокоп

преди 4 години

Ами какво се учудвате? Има ли лекар, който да е станал такъв, за да помага на хората? Въпросът ми е риторичен.

322

Франко

преди 4 години

До 346: Абе, чорапченце, ти ли си се бил за това парче територия, че да казваш къде ще отива? Знаеш ли колко хора са умрели, за да не може такива тиквеници като теб да се разпореждат с държавна територия както им падне. Какъв си ти, че да решаваш какво ще дадеш и какво не? Дядовци участници във войните нямаш ли? Или и те са били като тебе- философи, криещи се зад полата на мама или на жената (да, и такива има). Положението в държавата е огледален образ за състоянието на обществото.

321

Бай онзи

преди 4 години

Изедници! Превърнахте здравето на хората в стока за продан! Но идва видов ден!

320

Анонимен

преди 4 години

По време на война щяха да бъдат разстреляни!Аз няма да им пляскане.

319

Анонимен

преди 4 години

А къде е човешката гледна точка спрямо лекарите ?

318

Анонимен

преди 4 години

...Петима са месните лекари в болницата...Журналист и правопис = противоречие.Пише се местните, защото произлиза от ме(я)сто, а не от месо.Камел(ч)ето може само *** да пише без правописни грешки.Яко резистентна е към граматиката!Извинете каруцарския сленг, ама не мога да намеря по смекчителни думи, като се има в предвид, че не го правя за първи път!

317

Предатели

преди 4 години

Прав им път, да отиват в италия и да не връщат никога

316

Закривай

преди 4 години

Много важно и без това лекарите никаква работа не вършат ! Освен да точат здравната каса ! В някои болници дори не купуват и белина за да почистят почернелите тоалетни пълни с бактерии и болести !

315

От Северозапада

преди 4 години

Последния ми досег с болницата в Белоградчик е от бай тошово време. Дядо ми получи инсулт и аз се прибирам а жената ми написа на лист какво се прави, лекарствата и т.н. Отивам веднага в град защото никой не беше дошъл да го прегледа а той от няколко дни е в кома у нас. Отивам при доктора, обяснявам, а той - на колко е години. На 88 е казвам. Е той си е отживял, ще умре до няколко дни. И не дойде до село и така след няколко дни си отиде дядото. С чичо ми същата работа през 90 - те .

314

Шоп

преди 4 години

До Гаро:Глупости, ***..

313

От Северозапада

преди 4 години

Лечението на пациенти с коронавируса е за специалисти заразни болести и анестезия. Сигурно няма такива в град. Ама може и във Видин да няма. Например в Италия който го сложат на апарат не оцелява щото няма специалисти да го правят. Жената е лекар в голяма частна болница, определена за лечение на коронавируса. Но казва че не може да лекува-нито може да интубира, нито разбира от белодробни. Ще влезе в боя след като се заразят анестиолозите и пулмолозите. Колко и как ще лекува

312

Иван

преди 4 години

Болница със задължения, персонал 90% в пенсионна възраст, с 500 лв аванс вместо заплата да лекува 16 пациенти с корона вирус. Много оптимистично.

311

Американ

преди 4 години

Не са получавали заплати, ама причината всъщност била във вируса?Ако не ми платят до 2-3 дена спирам работа докато не платят и същевременно почвам да търся нова. Само *** работи без заплата..

310

Пипи Чорапчето

преди 4 години

Смятам, че още преди 15-на години парченцето заключено между Дунав и Софийска област трябваше да се преотстъпи на Румъния. Там такива неща няма - може да си на 5км от границата, имаш полиция, община, църква, път, лечебница. Не са си изоставили населението на самооцеляване.

309

Анонимен

преди 4 години

"Браво" на тях... Въпреки че са си в правото от чисто човешка гледна точка не е редно. Пациентите не трябва да са разменна монета. Но иначе много сме се загрижили за хората от рисковите групи....

308

Гаро

преди 4 години

Малка,бедна и живееща във икономическа блокада Куба има здравеопазване на световно ниво,не гладува и не познава какво е това да си бездомен!!!

307

Кармен Златарева

преди 4 години

Пълен хаос в една малка и лека за управление държавица. Но не забравяйте: Живееме в условията на див капитализъм. И не мога да разбера,хем капитализъм хем либерал-демокрация,нещо не си пасват нещата...И не ме разбирайте криво-не съм комунист,но това преди 1990г.не беше мислимо...И на тия с дузини хотели по морета и планини,с частни самолети и имоти по чужбина,много им пука за БГ и народа...И докато управлява далаверата и бюрокрацията,така ще бъде!

306

Анонимен

преди 4 години

В тази болница от преди няколко години съм ходил и още тогава беше мизерия. Още преди десетина години беше тъжна гледка!

305

ДДРОнег

преди 4 години

До ИванИмам чувството, че нарочно пускат такива "правописни" грешки, че да си пусуваме и да им цъкаме ст'инки !!!Такава неграмотност от журналист ?!?!? То бива , бива, ама чак толкова не може .