17

Анонимен

преди 4 години

ЕМИ КАКВО ДА ПРАВИ ПЛАЩА ИНДУЛГЕНЦИИ

16

Анонимен

преди 4 години

Марш!

15

Додо

преди 4 години

Един от най-субверсивните моменти на чудовищната за човечеството хомосексуална идеология-оръжие, е вкарването в употреба на думата гeй, като синоним на хомосeксуалист. Гей в реална дефиниция означава човек, отдаден на веселие и радост. Замаскиран така, хомосексуализмa по-лесно се промъква до семействата, децата и цялото общество! Гeй е всъщност само поредната опорочена по значение дума. Друга такава е толерантност. Няма нищо толерантно в това, да мразиш рода, расата и религията си!

14

.

преди 4 години

Ха! Това не е ли онази от филмчето Dexter's laboratory? :D

13

Сър Гейй Джон

преди 4 години

....досега не е регистриран нито един случай на COVID-19 при инфектиран с ХИВ, отбелязва италианския професор Клаудио Мастрояни от статията в Днес.бг "COVID-19 поразява всички органи в последния стадий" от ДНЕС .Е , аз сега на професор завеждащ на отделението за инфекциозни заболявания към римската болница "Умберто Първи" ли да вярвам или на дърт пеещ геей ? А? А? А?

12

Ватманът лорд

преди 4 години

Благодаря ти, Елтън, от името на всички събратя по занаят! Целувам те знаеш къде... Мяу!

11

Стар пръч

преди 4 години

ХомоСлепоците по-добре да прочетат новината отново . Дъртото Елтон НЕ ДАВА 1 МИЛ ДОЛАРА а СТАРТИРА ФОНД дето ще ги събира от разни балъъци като вас прехласнали се от "благородната " кауза . Демек , ще пее стари шлагери по благотворителни концерти дето ,фенчетата му ще дават пари за билети на двойна цена които ще покриват Елтон Джонските разходи и каквото остане ще отива за помощ на събратята пенделчета .Да не забравите и да си купите от рекламните тениски по 50 долара ?

10

Анонимен

преди 4 години

Дедо се е загрижил за себеподобните си

9

Анонимен

преди 4 години

До 6 АнонименСкоро всички софиискигендари ще се въднесат то вируса тъй като са серопозитивни с хив. Природата си знае работата по чистотата

8

Евала на Човека

преди 4 години

Браво! Така се прави.

7

АнонимеН

преди 4 години

САМО ЕДНА СПИНОЗНА МОЖЕ ДА СЕ ЗАГРИЖИ ТАКА ЗА ДРУГИТЕ СПИНОЗНИ!ЯВНО НА ЛЕКАРСТВА СПИНОЗНИТЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ ПОЧТИ КОЛКОТО ДРУГИТЕ ИНАЧЕ ТАЯ НАДАЛИ ЩЕШЕ ДА Я ИМА!

6

Анонимен

преди 4 години

Тоз пък кой беше? Да не си е продал колелото че дава 1 млн? Питам защото то май е яко млн с ХИВ щото се праска отзад и гледай сега какво стана

5

IBM Fake News

преди 4 години

Брюксел, незабравяйте. Бог реши сам да се изправи срещу най-великите империи, които се опитаха да разрушат УСТОИТЕ НА НЕГОВАТА СВЕТА ЦЪРКВА И ВИНАГИ ПОБЕЖДАВАШЕ. Брюксел, Бог ви казва. НЕЗАБАВНО КАЖЕТЕ ИСТИНАТА!!! Вирусът мутира в тялото на гей, който се лекува от СПИН. Брюксел, незабавно променете законите и все гей да бъде осъден в затвора с отнети права.Бог казва. Секса между мъже е грях равен на убийството на човек. Бог ще покаже на Брюксел и ЕС как ще рухне АМЕРИКА.ПРЕДАЙТЕ ГЕЙ!

4

Бау

преди 4 години

До 3Осъзнаваш факта, че и ти го знаеш, нали ? :D

3

Шаши

преди 4 години

Тоя па, вече е световно неизвестен. Само дърти кукундрели си го спомнят.

2

Велик талант

преди 4 години

Един от малкото ***, когото искрено уважавам.

1

Анонимен

преди 4 години

Един се сети че и други болести има освен тая има напредък